LEC: Riot kondigt de terugkeer aan van de Pro View

Door Pickx

Deel dit nieuws

Riot Games heeft deze week de terugkeer aangekondigd van de Pro View-functie voor LEC-play-offwedstrijden, die aanstaande vrijdag van start moeten gaan. Dit is een nieuwe manier om de wedstrijden te bekijken die gratis beschikbaar zullen zijn voor bezitters van een Riot account.

Terwijl de play-offs van de LEC Summer Split 2021 aanstaande vrijdagavond van start gaan met Rogue tegen Misfits Gaming, krijgen kijkers die gewend zijn aan de verschillende officiële uitzendingen de kans om vanuit een ander perspectief van de wedstrijden te genieten.

Riot Games heeft deze week de terugkeer van de Pro View feature aangekondigd! Terwijl de officiële streams de kijkers een volledig beeld van het spel geven, dankzij de observers die de camera regisseren, concentreert de Pro View zich op een ander aspect. Hiermee kunt u rechtstreeks naar het scherm van de spelers kijken.

Alphari lijkt de opmerking van Perkz niet op prijs te hebben gesteld

Een perspectief dat ons vaak in staat stelt ondeugende situaties te observeren, vooral wanneer spelers gebruik maken van de in het spel beschikbare chat, waarbij zij soms bepaalde reacties bij hun tegenstanders uitlokken.

De functie was aan het begin van het seizoen 2019 op betaalde basis gelanceerd en had veel kijkers aangesproken. Helaas werd met de komst van de pandemie en het online gaan van de wedstrijden Pro View door Riot Games uitgeschakeld, vermoedelijk in verband met de technologie die een dergelijk systeem vereist.

Met de terugkeer naar de studio voor de play-offs, mogelijk gemaakt door het feit dat er maar twee teams per dag ter plaatse hoeven te zijn, biedt Riot Games ons daarom de terugkeer van deze optie aan, die voor de gelegenheid gratis wordt gemaakt. Iedereen met een Riot account zal dus kunnen genieten van de POV van twee spelers naar keuze.

Copyright afbeelding: Riot Games

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top