Ontdek deze nieuwigheden in de tv-optie Family van Proximus Pickx

Van de première van een nieuwe misdaadthriller tot de terugkeer van een razend spannende survivalshow en animatieklassiekers voor de jongsten: in de tv-optie Family valt ook deze maand weer heel wat nieuws te ontdekken. Een overzicht.

What Remains

Michael en de hoogzwangere Vidya (Russell Tovey en Amber Rose Revah) verhuizen naar hun nieuwe appartement in Coulthard Street, maar daar doen ze een lugubere ontdekking. Verborgen in de dakgoot ligt het stoffelijke overschot van de vermiste Melissa Young (Jessica Gunning). Het is aan inspecteur Len Harper (David Threlfall), die op een zucht van zijn pensioen staat, om de zaak te onderzoeken. Misschien is het omdat niemand er iets van verwacht, of misschien speelt het nakende pensioen hem meer parten dan hij wil, maar de inspecteur kan de zaak maar niet loslaten.
 
Deze mysterieuze whodunit werd voor het eerst uigezonden op de BBC in 2013 en ontving lovende kritieken. Zo noemde The Daily Telegraph de reeks een “conventionele thriller die in beeld gebracht is als een arthousefilm” en prezen andere media de klepper van een ontknoping.
 
Ontdek ‘What Remains’ vanaf 30 augustus elke maandag om 21u op BBC First, beschikbaar in de tv-optie 'Family' van Proximus Pickx. Het aanbod van 'Family' vind je hier terug.

Curse of Skinwalker Ranch

Al meer dan 200 jaar is Skinwalker Ranch in het Amerikaanse Utah dé stek voor paranormale activiteit en UFO-waarnemingen. Tientallen jaren al wordt de site bestudeerd – volgens sommigen worden die studies heimelijk gesubsidieerd door de Amerikaanse regering – maar nog niemand heeft al onder het oppervlak durven kijken wat er achter de verschijnselen zou kunnen zitten. Nu geeft de legendarische ranch alles prijs en kan een team voor het eerst ondergronds onderzoeken wat er aan de hand is.
 
In seizoen 2 gaat het onderzoek verder met astrofysicus Dr. Travis Taylor, die nu de handen in elkaar slaat met vastgoedmagnaat Brandon Fugal en een ploeg van wetenschappers en onderzoekers.
 
Ontdek ‘Curse of Skinwalker Ranch’ vanaf 17 augustus elke dinsdag om 20u30 op History Channel, beschikbaar in de tv-optie 'Family' van Proximus Pickx. Het aanbod van 'Family' vind je hier terug.

Alone: Grizzly Mountain

Tien survivalfanaten worden apart gedropt in de Canadese wildernis, aan de oevers van het Chilkomeer, een plaats die omwille van de hoge concentratie aan grizzlyberen gezien wordt als een van de gevaarlijkste plekken op aarde. Net als in de vorige zeven seizoenen van ‘Alone’ moeten ze, gewapend met slechts tien items en een camera, in totale isolatie zien te overleven. Wie de solo-survivalmissie het langst volhoudt, wint een prijzenpot van 500.000 euro.
 
De deelnemers in ‘Alone’ beginnen aan de grootste uitdaging in hun levens. Niet alleen moeten ze de honger, de elementen en de dodelijke roofdieren weerstaan, maar ook de eenzaamheid en isolatie speelt hen parten. Er is geen cameraploeg bij en er zijn geen trucjes. De ultieme test van de menselijke wil.
 
Ontdek ‘Alone: Grizzly Mountain’ vanaf 3 september elke vrijdag om 21u25 op History Channel, beschikbaar in de tv-optie 'Family' van Proximus Pickx. Het aanbod van 'Family' vind je hier terug.

Tom en Jerry

Tom en Jerry zijn terug! Hun letterlijke kat-en-muisspel gaat verder in de ‘Tom en Jerry Show’. Zoals steeds is muis Jerry altijd uit op een smakelijke lunch en is het aan de kat Tom om hem tegen te houden. Maar hoe sluw en slinks hij ook uit de hoek komt, de muis is hem altijd te slim af. En onderweg passeren er heel wat bondgenoten de revue, zoals de bozige bulldog Spike en zijn puppy Tyke, en Jerry’s neefje Tuffy en zijn kameraad, het schattige eendje Kleine Quacker.
 
Ontdek de ‘Tom en Jerry Show’ vanaf 6 september elke weekdag om 16u op Boomerang, beschikbaar in de tv-optie 'Family' van Proximus Pickx. Het aanbod van 'Family' vind je hier terug.

Top