Vlaanderens bekendste prostituee Hot Marijke heeft een nare ervaring gehad met een klant. Ze werd naar eigen zeggen bestolen en aangevallen nadat de klant zijn geld terug wilde.
Hot Marijke doet haar verhaal op Instagram. De 35-jarige prostituee uit Knokke kreeg zondag te maken met een agressieve klant. De man wilde na bewezen diensten zijn geld terug, maar Hot Marijke ging daar niet mee akkoord. "Ik ben vanavond bestolen en aangevallen door een klant. Meneer wou zijn geld terug, ik zei dat dit niet mogelijk is (ik had mijn tijd gereserveerd)", vertelt ze.

Vervolgens werd de klant agressief, stal hij al het geld dat ze in huis bewaarde en viel hij haar aan. Hot Marijke moest met verwondingen naar de spoedafdeling. Ze heeft tevens aangifte gedaan bij de politie. "Dan werd hij agressief. Dus ik bel naar de politie van Knokke. Klant zag waar ik het geld bewaar en heeft dit toen allemaal genomen. Ik heb dit proberen te verhinderen en toen heeft hij mij een klop gegeven. Daarna heeft hij vliegensvlug zijn kleren aangedaan en vertrokken. PV is opgesteld en ik zit nu op spoed om mijn verwondingen te laten nakijken", besluit ze.