De Proximus Pop-Up Arena is klaar voor een spektakelstuk met A Symphonic Evening With Soulsister

Festivals | De Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke opent alweer voor een héérlijke muziekavond. Zo staat er een prachtig concert van Soulsister begeleid door het 20-koppige Antwerp Philharmonic Orchestra uit Antwerpen op het programma. Jan Leyers en Paul Michiels staan alvast garant voor spektakel!

Door Pickx

Deel dit nieuws

De zomer van 2021 is op muzikaal vlak al een topeditie geweest aan de Belgische kust. Maar het is zeker nog niet voorbij, want de concertreeks ‘A Symphonic Evening with’ zorgt met Soulsister, begeleid door het 20-koppige Antwerp Philharmonic Orchestra weer voor een topavond in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.

Chemie en magie: Jan Leyers en Paul Michiels hebben ze samen altijd in overvloed tentoongespreid. Leveranciers van magische songs, van het debuut ‘You Get To Me’ via mijlpalen als ‘Like A Mountain’ en de wereldhit ‘The Way To Your Heart’ naar het rijpere werk met de hits ‘Through Before We Started’, ‘Tell Me What It Takes’, ‘Locks And Keys’ en zovele andere. We verwachten niets minder dan vonken en vuur op het podium in Middelkerke.

Koop hier je ticket voor het concert van ‘A Symphonic Evening with Soulsister’ op donderdag 19 augustus in de Proximus Pop Up Arena in Middelkerke.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top