Wie kan je zien op Pukkelpopkwartier in Hasselt?

Pukkelpop | Iedereen had lang uitgekeken naar de terugkeer van Pukkelpop nadat het vorig jaar muisstil bleef op de weide, maar jammer genoeg heeft de organisatie ook dit jaar alles moeten afgelasten omwille van de coronapandemie. Gelukkig komt er nu een alternatief in de vorm van het Pukkelpopkwartier.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vorige maand werd bekendgemaakt dat de 2021-editie van Pukkelpop helaas toch moest worden afgelast wegens gezondheidsmaatregelen. Het langverwachte muziekevenement zou van 19 tot 22 augustus worden gehouden. Maar de organisatoren hebben nu tijdens hetzelfde weekend een alternatief gevonden: Pukkelpopkwartier! Deze lichtere versie van het festival plant vier evenementen op vier dagen en verwelkomt 1500 gasten per dag. Waar is dat feestje? In de Muziekodroom in Hasselt.
 
Festivalgangers moeten in het bezit zijn van een Covid Safe Ticket als ze de site willen betreden. Dat wil zeggen dat ze ten minste twee weken geleden volledig zijn ingeënt, een negatieve PCR-test hebben of een bewijs van genezing van minder dan zes maanden oud hebben. Dankzij die garantie kan Pukkelpopkwartier gehouden worden zonder mondmaskers en social distancing, waardoor je in alle vrijheid kan dansen en zingen.

Line-up
 
De line-up verschilt niet veel van die van het grote festival dat bijna door was gegaan op de weide in Kiewit. Je kan op Pukkelpopkwartier dus nog steeds terecht voor onder anderen Bazart, Charlotte De Witte, Zwangere Guy, Intergalactic Lovers, Froukje en The Subs. Feest verzekerd.
 
Combitickets zijn voor dit festival niet beschikbaar. Omwille van de coronamaatregelen wordt er gewerkt met dagpassen. Je kiest er dus gewoon de dag uit met je favoriete line-up, dat wordt moeilijk kiezen! 
 
Meer info en tickets vind je hier.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top