Wat is er nieuw in de bioscoop?

Het is woensdag, en dat betekent: nieuwe films in de cinema. Ook deze week kan je in de bioscoop terecht voor een nieuwe lading comedy, kidsfilms en zelfs horror. Proximus Pickx lijst ze op.

Free guy

Bereid je voor op een film als geen ander. In 'Free Guy', vinden we Ryan Reynolds gevangen in een real-life video game. Hij speelt Guy, een NPC (Non-Playable Character) dat plotseling alleen komt te staan en zich realiseert dat hij eigenlijk een videospelfiguur is. Het spel, dat een kopie is van GTA, is aan het eind van zijn Latijn en het is aan Guy en een van de ontwikkelaars (Jodie Comer uit 'Killing Eve') om het spel te redden. Maak je klaar voor een paar geweldige actiescènes en veel humor.

I Care a Lot

Deze film volgt oplichtster Marla Grayson (Rosamund Pike), een vrouw die haar geld verdient door het rechtssysteem te gebruiken om ouderen te ontvoeren, ze in een verpleeghuis te stoppen en vervolgens al hun bezittingen te verkopen voor haar eigen winst. De louche voogd komt echter in de problemen als ze een vrouw probeert te bedriegen die banden heeft met een machtige gangster.

Escape Room 2: No Way Out

Dit vervolg op ‘Escape Room’ uit 2019, zal je net als toen doen sidderen en beven. In deze psychologische horrorfilm raken opnieuw zes mensen ongewild opgesloten in een nieuwe reeks ontsnappingskamers. Kamer na kamer ontdekken ze wat ze gemeenschappelijk hebben en moeten doen om te overleven. Misschien hebben ze dit spel al allemaal eens gespeeld
 

100% Wolf

Freddy Lupin komt uit een trotse familie van weerwolven. Hij denkt dat hij de meest angstaanjagende weerwolf ooit zal worden, maar krijgt een grote schok te verwerken als zijn eerste transformatie volledig fout loopt. Freddy transformeert namelijk in een roze poedel. Hij heeft ondanks alles maar één missie: bewijzen dat hij voor 100% een wolf is.

PAW Patrol: De Film

Wanneer hun grootste rivaal, Humdinger, vernielingen aanricht als burgemeester van Adventure City, schieten Ryder en ieders favoriete heldhaftige pups in de hoogste versnelling om de uitdaging aan te gaan. Gewapend met spannende nieuwe gadgets en uitrusting bundelt de PAW Patrol zijn krachten met een slimme teckel om de inwoners van Adventure City te redden.

Top