André Hazes betreedt podium van Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke

Festivals |
Aan een lange periode slecht weer komt eindelijk een einde en hoewel de zomer halverwege is, brengt de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke ook in augustus nog heel wat veelbelovende concerten. Zaterdag 14 augustus is het de beurt aan André Hazes, die een optreden geeft samen met een 14-koppige showband.
 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Iedereen kent André Hazes van zijn nummers ‘Leef’, ‘Ik leef mijn eigen leven’ en ‘Wie kan me vertellen’! Na een reeks van grote concerten en zijn gigantische succes in het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ staat deze nu al legendarische Nederlandse zanger met al zijn grootste hits in West-Vlaanderen in de Proximus Pop-Up Arena.
 
2021 wordt voor André Hazes trouwens een razend druk jaar. Naast enkele concerten in Vlaanderen, een eigen televisiereeks en een rol als coach in ‘The Voice Senior’ doet Nederlands populairste zanger ook een deel grote Nederlandse festivals aan. Door zijn deelname aan het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ heeft hij ook een nieuwe hit te pakken met ‘Doe het licht maar uit’ van Mama’s Jasje.
 
Koop hier je ticket voor het concert van ‘André Hazes’ op zaterdag 14 augustus in de Proximus Pop Up Arena in Middelkerke.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top