Herbekijk het concert van ‘A Symphonic Evening with Gers Pardoel’ op Pickx.be!

Festivals |
“Ik neem je mee”… naar de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke voor een majestueus concert van Gers Pardoel begeleid door het 20-koppige Antwerp Philharmonic Orchestra uit Antwerpen. Kon je er niet live in Middelkerke bij zijn? Dan zorgt Proximus Pickx voor een daverende opname zodat je van op eender welke plek kan meeswingen met Gers Pardoel!
 

Door Pickx

Deel dit nieuws

De zomer van 2021 wordt een muzikaal hoogtepunt aan onze Belgische kust. De concertreeks ‘A Symphonic Evening with’ brengt tijdens de zomermaanden juli en augustus een aantal topartiesten – begeleid door het 20-koppige Antwerp Philharmonic Orchestra – naar de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.
 
Op donderdag 12 augustus verzorgde dat orkest een concert samen met de Nederlandse artiest Gers Pardoel. In 2017 nam Gers Pardoel deel aan het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ en sindsdien is het succes alleen maar gegroeid. Inmiddels was hij coach in ‘The Voice Kids’ en ‘Steracteur Sterartiest’. Zijn grootste hits ‘Louise’, ‘Ik neem je mee’, ‘Bagagedrager’ en ‘Zo bijzonder’ werden in Middelkerke begeleid door het Antwerp Philharmonic Orchestra. Alle ingrediënten waren alvast aanwezig voor een straffe concertavond.
 
Fun fact: als je de Proximus Pop-Up Arena bezoekt, kan je kans maken op een Galaxy S21-smartphone of Fairphone3+. Klik hier om deel te nemen aan de wedstrijd! 
 
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top