Volgens het zakenblad Forbes is superster Rihanna sinds kort miljardair. Forbes bracht het imperium en fortuin van Rihanna in kaart en haar cosmeticamerk Fenty Beauty groeide de laatste jaren dusdanig waardoor haar vermogen nu de grens van 1 miljard voorbij ging. Verder heeft Rihanna ook inkomsten uit haar lingeriebedrijf en natuurlijk ook dankzij haar muziek.
Maar liefst 1,4 miljard euro, zo groot is het fortuin van Rihanna volgens Forbes. Daardoor steekt ze Oprah Winfrey voorbij als rijkste vrouw in de wereldwijde entertainmentsector.

Opvallend is dat de muziek van Rihanna niet voor haar grootste inkomsten zorgt. De grootste geldstroom bij Rihanna komt van Fenty Beauty, het cosmeticamerk dat ze samen met het luxehuis LVMH lanceerde. Specifiek komt maar liefst 1,2 van de 1,4 miljard euro van die inkomstenbron. Anderzijds heeft Rihanna ook al minder succesvolle projecten gelanceerd. Eerder dit jaar stopte een modelijn die ze samen met LVMH uitbracht omdat de populariteit en bijhorende inkomsten tegenvielen.