Proximus Pop-Up Arena verwelkomt ook in augustus heel wat moois op het podium in Middelkerke

Festivals |
Aan een lange periode slecht weer komt eindelijk een einde en hoewel de zomer halverwege is, brengt de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke ook in augustus nog heel wat veelbelovende concerten. Zo maken onder andere Gers Pardoel, André Hazes, Het Zesde Metaal, Clouseau en Will Tura nog hun opwachting. Ambiance verzekerd!
 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Margriet aan Zee

Wie kent Margriet Hermans nog? Ze is niet alleen bekend als zangeres maar heeft bij veel Vlamingen faam verworven dankzij haar legendarische avondshow ‘Margriet’ waarmee ze in de vroege jaren 90 elke zomerse woensdagavond meer dan een miljoen kijkers lokte. Vanaf 19 augustus maakt Margriet een comeback in Middelkerke voor een exclusieve show op Pickx+!
 
De nieuwe show zal ‘Margriet aan Zee’ heten en vindt opnieuw plaats in Middelkerke, dit keer in de Proximus Pop-Up Arena. Voor Margriet is dit programma thuiskomen, want ze gaat opnieuw een gezellige mix van interviews en muziek presenteren. Aan haar zijde zien we presentator Stef Poelmans , bekend van zijn werk voor Nickelodeon.
 
Muziek is één van de speerpunten van het programma en daarbij schenken we extra aandacht aan werk van eigen bodem: Metejoor, Emma Heesters, Willy Sommers, …Naast muziek is er ook plaats voor enkele interessante gasten in het programma. Hierbij gaat Margriet gaat voor een knipoog naar vroeger en brengt ze met haar gasten scherpzinnige gesprekken over boeiende onderwerpen.
 
Zin in een echt grootse tv-opname? Koop hier je ticket voor de opnames van ‘Margriet aan Zee’ op woensdag 11 augustus in de Proximus Pop Up Arena in Middelkerke. De show die wordt opgenomen zijn op Pickx+ te zien vanaf 19 augustus.

A Symphonic Evening with Gers Pardoel

De zomer van 2021 wordt een muzikaal hoogtepunt aan onze Belgische kust. De concertreeks ‘A Symphonic Evening with’ brengt tijdens de zomermaanden juli en augustus een aantal topartiesten – begeleid door het 20-koppige Antwerp Philharmonic Orchestra – naar de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.
 
In 2017 nam Gers Pardoel deel aan het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ en sindsdien is het succes alleen maar gegroeid. Inmiddels was hij coach in ‘The Voice Kids’ en ‘Steracteur Sterartiest’. Zijn grootste hits ‘Louise’, ‘Ik neem je mee’, ‘Bagagedrager’ en ‘Zo bijzonder’ zullen in Middelkerke begeleid worden door het Antwerp Philharmonic Orchestra. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een straffe concertavond.
 
Koop hier je ticket voor het concert van ‘A Symphonic Evening with Gers Pardoel’ op donderdag 12 augustus in de Proximus Pop Up Arena in Middelkerke.

André Hazes

Zaterdag 14 augustus 2021 komt André Hazes met zijn 14-koppige showband voor een uniek liveconcert naar de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Iedereen kent André Hazes van zijn nummers ‘Leef’, ‘Ik leef mijn eigen leven’ en ‘Wie kan me vertellen’! Na een reeks van grote concerten en zijn gigantische succes in het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ staat deze nu al legendarische Nederlandse zanger met al zijn grootste hits in West-Vlaanderen in de Proximus Pop-Up Arena.
 
2021 wordt voor André Hazes trouwens een razend druk jaar. Naast enkele concerten in Vlaanderen, een eigen televisiereeks en een rol als coach in ‘The Voice Senior’ doet Nederlands populairste zanger ook een deel grote Nederlandse festivals aan. Door zijn deelname aan het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ heeft hij ook een nieuwe hit te pakken met ‘Doe het licht maar uit’ van Mama’s Jasje.
 
Koop hier je ticket voor het concert van ‘André Hazes’ op zaterdag 14 augustus in de Proximus Pop Up Arena in Middelkerke.

A Symphonic Evening with Soulsister

Het 20-koppige Antwerp Philharmonic Orchestra – zal op donderdag 19 augustus ook een concert van Soulsister begeleiden. Chemie en magie: Jan Leyers en Paul Michiels hebben ze samen altijd in overvloed tentoongespreid. Leveranciers van magische songs, van het debuut ‘You Get To Me’ via mijlpalen als ‘Like A Mountain’ en de wereldhit ‘The Way To Your Heart’ naar het rijpere werk met de hits ‘Through Before We Started’, ‘Tell Me What It Takes’, ‘Locks And Keys’ en zovele andere. We verwachten niets minder dan vonken en vuur op het podium in Middelkerke.
 
Koop hier je ticket voor het concert van ‘A Symphonic Evening with Soulsister’ op donderdag 19 augustus in de Proximus Pop Up Arena in Middelkerke.

Clouseau

Clouseau neemt nog voor zijn ‘Tweesprong’-tournee van start gaat met veel goesting tijd om op vrijdag 20 augustus een uitstap naar zee te maken. Clouseau stond op het punt zijn ‘Tweesprong’-tournee te starten toen corona het land in zijn greep kreeg. Maar uitstel betekent geen afstel. De tournee start in augustus maar niet zonder eerst in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke de sterren uit de hemel te spelen.
 
Zet de broers Koen en Kris Wauters op een podium en je hebt een feest. Iedere keer! Hits, ambiance en sfeer van begin tot einde. Vrijdag 20 augustus pakken Koen en Kris Wauters uit met een concert waarvan nu al wordt voorspeld dat het een legendarische zomeravond wordt. Daar zorgen de bakken energie, de zin om te entertainen en het immens aantal populaire songs om uit te kiezen voor.
 
Koop hier je ticket voor het concert van ‘Clouseau’ op vrijdag 20 augustus in de Proximus Pop Up Arena in Middelkerke.

Will Tura

Will Tura, de keizer van het Vlaamse lied, heeft op zaterdag 21 augustus 2021 een afspraak met zijn trouwe fans voor een onvergetelijke concertavond in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Het is meteen de première van zijn theatertournee ‘Will Tura, Ronde Van Vlaanderen’, origineel gepland in het voorjaar 2020 naar aanleiding van zijn tachtigste verjaardag maar door corona uitgesteld.
 
Will Tura werd op 2 augustus vorig jaar tachtig. Om dit te vieren, trakteerde hij zijn vele fans op de theatertournee ‘Will Tura, Ronde Van Vlaanderen’, die in een recordtempo helemaal uitverkocht was. Voor de duizenden fans was de teleurstelling enorm toen een virus roet in het eten strooide.
 
Will Tura was er als de kippen bij om al zijn uitgestelde concerten in te plannen. En als kers op de taart verwent hij zijn fans met een extra première concert op 21 augustus in de nieuwe Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Het zal het eerste Will Tura-concert zijn sinds zijn memorabel optreden in de AB op 11 juli 2019.
 
Koop hier je ticket voor het concert van ‘Will Tura’ op zaterdag 21 augustus in de Proximus Pop Up Arena in Middelkerke.

Het Zesde Metaal

‘t Es nog al nie na(ar) de wuppe. Doe mo voert! Dat is zeker zo wanneer Het Zesde Metaal op donderdag 26 augustus komt spelen in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. 
 
Zeg je Het Zesde Metaal, dan zeg je Wannes Cappelle. De meer dan aimabele frontman van de band, geruggesteund door evenwaardige kleppers als gitarist en toetsenist Tom Pintens, gitarist Filip Wauters, basgitarist Robin Aerts en drummer Tim Van Oosten. Je hoeft het West-Vlaamse dialect niet te kunnen om helemaal gecharmeerd te zijn door de wonderlijke, soms minimalistische, dan weer harmonieuze, grootse songs van Het Zesde Metaal. Het meest recente album ‘Skepsels’ uit 2019 was de opvolger van het immens succesvolle ‘Calais’ (2016) waar Cappelle en de zijnen in 2017 een gouden plaat voor ontvingen en de main stage van Rock Werchter mee openden. Knap werk! Net als songs “Naar de Wuppe”, “Ploegsteert”, “Dag Zonder Schoenen”, “Gie, den Otto en Ik”, “Ip Min Knieeën” die je ondertussen Vlaams cultureel erfgoed mag noemen.
 
Koop hier je ticket voor het concert van ‘Het Zesde Metaal’ op donderdag 26 augustus in de Proximus Pop Up Arena in Middelkerke.

Jan Smit in Concert Live aan zee

Met opgeladen batterijen en omringd door zijn liveband, speelt Jan Smit op zaterdag 28 augustus 2021 zijn ‘grootste hits’ in de Middelkerkse Pop-Up Arena. Voor Jan is dit een prima voorbereiding op zijn Sportpaleis-concert van januari. Het optreden in Middelkerke wordt het enige dat hij deze zomer geeft in Vlaanderen. 
 
Voor Jan Smit en zijn band is het de ideale locatie voor een nieuwe afspraak met zijn talrijke Vlaamse fans. Door gezondheidsredenen en de pandemie, hebben die hem de voorbije maanden erg moeten missen. Nu kunnen ze eindelijk weer meezingen met ‘Als de nacht verdwijnt’, ‘Als de morgen is gekomen’, ‘Vrienden voor het leven’ en alle andere Jan Smit-hits.
 
Koop hier je ticket voor het concert van ‘Jan Smit in Concert Live aan zee’ op zaterdag 28 augustus in de Proximus Pop Up Arena in Middelkerke.

Fun fact: als je de Proximus Pop-Up Arena bezoekt, kan je kans maken op een Galaxy S21-smartphone of Fairphone3+. Klik hier om deel te nemen aan de wedstrijd! 
 
Hier kan je terecht voor meer informatie omtrent de coronamaatregelen en de praktische zaken in verband met tickets en ticketverkoop.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top