Een nieuwe versie van 'Niets houdt me tegen' voor 'Margriet aan Zee'

In de jaren 90 trapte Margriet Hermans haar legendarische show altijd af met het nummer ‘Niets houdt me tegen’. Voor haar comeback deze zomer met ‘Margriet aan Zee’ mocht het lied niet ontbreken, dus werd het voor de gelegenheid helemaal in een nieuw jasje gestoken.

“Geen berg is hoog genoeg. Geen zee is diep genoeg. Niets houdt me tegen.” Met die woorden kondigde Margriet Hermans telkens aan dat ze er weer helemaal stond, compromisloos helemaal zichzelf en klaar om met haar innemende persoonlijkheid weer iedereen in te pakken. Het nummer, dat geschreven is door de legendarische Nederlandse zanger Stef Bos, kwam uit in 1991 en gold destijds als een ware powersong.
 
Voor de terugkeer van ‘Margriet aan Zee’ deze zomer werd het nummer in een geheel nieuw jasje gestoken. De tekst en de boodschap zijn nog steeds dezelfde, maar de achtergrondmuziek kreeg een frisse update en Margriet zong het lied opnieuw in. Net zoals in de jaren 90 wordt ‘Niets houdt me tegen’ het lijflied van Margriet in de nieuwe show op Pickx+.
 
De nieuwe versie van het iconische nummer kreeg ook een geüpdatete videoclip, waarin Margriet het strand afschuimt en iedereen verblijdt met haar levensvreugde en optimisme. Bekijk hieronder de nieuwe videoclip van ‘Niets houdt me tegen’!En wie zich even weer in de jaren 90 wil wanen, kan hieronder nog eens terugblikken op het origineel.


Ontdek welke gasten er aan bod komen in 'Margriet aan Zee' en stem af op Pickx+ voor de eerste aflevering op 19 augustus om 22u15 en op 20 augustus om 19u30, zender 13 op je TV. Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! 

Meer weten over de gloednieuwe zender Pickx+ en hoe je ‘Margriet aan Zee’ en andere exclusieve programma’s als Proximus TV-klant kan bekijken? Lees hier meer.


Films

Bekijk alles
Top