We Can Dance festival belooft een terugkeer naar de vrijheid op het strand van Zeebrugge

Deze zomer kunnen we eindelijk genieten van een aantal festivals en een reeks andere buitenevenementen. Een festival die je absoluut niet mag missen, is het ‘We Can Dance’-festival dat doorgaat op het strand van Zeebrugge. De artiesten op de podia doen het publiek jaar na jaar swingen op de beats van elektronische dance. In totaal is het festival goed voor twee feestweekenden op rij, dit jaar van 6 tot en met 14 augustus. 
 

Het thema van deze editie van het festival slaat dit jaar de nagel op de kop: “To Be Free Again”. Met die slogan willen de organisatoren de terugkeer van de vrijheid vieren na een maandenlange lockdown door het coronavirus. Op het strand van Zeebrugge kunnen de festivalgangers terug genieten van quasi volledige vrijheid. Dat kan omdat de organisatoren heel wat coronamaatregelen nauwgezet volgen, zodat de bezoekers op het festivalterrein zich van weinig moeten aantrekken. 
 
Op 6, 7 en 8 augustus en daarna 13 en 14 augustus worden de drie podia gevuld met electro- en danceklanken zoals we dat gewoon zijn van festivals voor corona ooit begon. Op de line-up staan artiesten zoals Mooglie, DJ Vega, Chris Schwarzwälder, J Roots of zelfs Lexx. Zij presenteren verschillende muziekstijlen die zonder twijfel het publiek zullen verrassen. 
 
Door de geldende coronamaatregelen zijn het aantal plaatsen op het strand beperkt tot 2.500. Die moeten allemaal in het bezit zijn van een vaccinatiecertificaat of een negatieve PCR-test. Het festival is bovendien ook een modehotspot waarbij bezoekers keer op keer uitpakken met bijzondere en creatieve tenues, dit jaar in het thema van de terugkeer naar de vrijheid. 
 
Voor meer informatie kan je terecht op de website van We Can Dance. 

Muziek

Bekijk alles
Top