Kanye West brengt op 6 augustus zijn nieuwe album 'Donda' uit

De fans van Kanye West waren waarschijnlijk een beetje teleurgesteld toen de release van het nieuwe album, gepland voor 23 juli, niet doorging. Er is echter geen reden tot paniek. De release van ‘Donda’ zou worden uitgesteld tot zeer binnenkort en de pers heeft het over 6 augustus!

Het publiek weet dat Kanye West een groot perfectionist is en dat hij niet snel tevreden is. Het was dan ook geen grote verrassing dat hij nog wat extra dagen respijt wenste om het album uit te brengen. Een woordvoerder van de zanger vertelde aan het magazine Pitchfork dat de geplande release van 23 juli werd uitgesteld naar 6 augustus.

Voor het tiende album uit zijn carrière wil Kanye West zijn publiek het best mogelijke resultaat bieden. De ex-man van Kim Kardashian onthulde echter mogelijk wat delen van zijn album aan de 71.000 fans in het Mercedes-Benz Stadium in Atlanta, waar hij sinds zijn scheiding in een aparte ruimte woont. Het is daar dat hij het album in een studio opneemt. Dat West de release van zijn album uitstelt, is ondertussen geen verrassing meer. Het is zelfs een traditie geworden.

Tal van samenwerkingen

Er wordt zeer veel verwacht van het tiende album van Kanye West. Dit jubileum wordt gevierd met tal van grote namen die samenwerken met de rapper. Zo zullen op ‘Donda’ onder meer ook Travis Scott, wijlen Pop Smoke, Pusha T, Lil Baby en zijn goede vriend Jay-Z te horen zijn.

Die laatste werkte met Kanye samen aan het nummer ‘Heaven and Hell’. Het is al van 2016 geleden dat ze nog samen een nummer hadden opgenomen. De verwachtingen zijn dus hooggespannen en we kijken allen uit naar het nieuwe album.

Je kan op 6 augustus het album 'Donda' ontdekken, als Kanye West beslist om het geen tweede keer uit te stellen …

Muziek

Bekijk alles
Top