Rocken in de VOD-catalogus met de laatste dag van Werchter Parklife

Kon jij geen ticket bemachtigen voor het laatste weekend van Werchter Parklife en heb je de livestream gemist? Of was jij er wel bij en wil je de concerten nog eens herbeleven? Goed nieuws, want nu kan je de optredens van killthelogo, STAKE, Equal Idiots, Brutus en Black Box Revelation terugvinden in de VOD-catalogus van Proximus Pickx!

De laatste dag van Werchter Parklife was er eentje voor de headbangers en liefhebbers van scheurende gitaren. En voor de gelegenheid werd elk akkoord op de gevoelige plaat vastgelegd en uitgezonden via livestream op Proximus Pickx. Niet getreurd voor wie andere verplichtingen had op zondag 1 augustus! De optredens van deze bands vind je terug in de VOD-catalogus van Proximus Pickx.
 
killthelogo
 
De aftrap werd gegeven door killthelogo, de verrijzenis van de punkers van .Calibre, die rond de eeuwwisseling menig festivalweide onveilig maakten. De band rond frontman Daniel Mies is nog steeds even sociaal geëngageerd en wil naar eigen zeggen “een luide stem zijn in het sociale debat”. Luister maar even naar hun nummer ‘The Warehouse Moguls’ om een idee te krijgen waar ze voor staan.
 
STAKE
 
Sinds 2018 gaan Humo’s Rock Rally-veteranen Stake Number Eight door het leven als STAKE. De post- en sludgemetalband van Brent Vanneste, Joris Casier, Cis Deman en Jesse Surmont palmde niet alleen de grootste podia van ons land in, maar ook heel Europa en daarbuiten. Als support voor grootheden als Mastodon, Alice Cooper en Deftones, maar ook als headliners op Wacken Open Air, Hellfest, Pukkelpop, Graspop en nu Werchter Parklife weten ze elke weide te overtuigen met hun energetische, sfeervolle en snoeiharde muziek.


Equal Idiots
 
Sinds Thibault Christiaensen en Pieter Bruurs met hun garagepunkband Equal Idiots in 2016 de muziekwedstrijd De Nieuwe Lichting wonnen en in de finale stonden van Humo’s Rock Rally, zijn ze niet meer weg te denken van de Vlaamse rockpodia. Dit is muziek om uitzinnig op te dansen, en als dat niet kan of mag op een festivalweide, dan doe je het toch gewoon in je huiskamer?
 
Brutus
 
Het driekoppige Brutus (Stefanie Mannaerts, Stijn Vanhoegaerden en Peter Mulders) heeft internationaal een van de beste livereputaties van alle Belgische bands. Zij geven een geheel eigen invulling aan de genres metal en rock, en dat leverde al lovende woorden op van onder anderen Lars Ulrich van Metallica en Ben Koller van Converge. In 2022 verwachten we een nieuw studio-album van het trio, maar in afwachting daarvan kunnen we onze honger toch al stillen met een stevige liveshow.
 
Black Box Revelation
 
Black Box Revelation moeten we waarschijnlijk niet meer aan je voorstellen. Jan Paternoster en Dries Van Dijck brachten tussen 2007 en nu al vijf studio-albums uit. Ze begonnen met inspiratie van Amerikaanse bluesrockers The Black Keys, maar net als hen diepten ze hun geluid de afgelopen 15 jaar steeds meer uit. Met passages langs de grootste festivals ter wereld (Bonnaroo, SXSW, Werchter…) hebben ze intussen overal stevig naam gemaakt. Ideaal om Werchter Parklife met een stevige kopstoot af te sluiten.
 
De livestreams zijn nu te vinden in de VOD-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!
 

Muziek

Bekijk alles
Top