Niet PES 2021, maar wel eFootball keert deze maand terug met de tweede editie van de European Nations Cup. Een leuk toernooi voor fans van de voetbalgame.

Terwijl fans van FIFA de annulatie van de eWorld Cup en de eNations Cup nog moeten verwerken, kunnen voetbalfans ergens anders troost zoeken… als ze tenminste liefhebber zijn van de concurrent van de EA Sports-game. Deze donderdag werd namelijk de tweede editie van de European Nations Cup aangekondigd. Hoewel de naam van Pro Evolution Soccer in eFootball veranderd is, belooft het evenement even interessant als levensreddend voor voetbalfans te worden.

Veel informatie is er nog niet bekend, buiten de data, locatie en cash hoofdprijs. Het toernooi wordt ondersteund door de Oekraïense regering, de Oekraïense voetbalfederatie, maar ook door verschillende (inter)nationale esportfederaties. De competitie zal doorgaan van 20 tot 25 augustus in het Oost-Europese land.

Wie wordt de volgende virtuele Andriy Shevchenko en mag in augustus het leeuwendeel van de 5000 dollar mee naar huis nemen?

Copyright afbeelding: EEF ENC