Nieuw op Play4: 'De Redders' en 'Het Rad'

Hoewel de zomervakantie vaak de geknipte tijd is voor herhalingen, komt Play4 deze maand toch met een paar nieuwigheden naar het scherm. Maak je klaar voor nieuwe afleveringen van ‘Het Rad’ en de gloednieuwe reeks ‘De Redders’.

Het Rad

Markeer 2 augustus met stip in je agenda, want op die dagen laat Play4 niet één, maar twee nieuwe programma’s op je los. Een van die twee is de ‘gouwe ouwe’ in een nieuw jasje: ‘Het Rad’. Presentator Peter Van de Veire opent de deuren van zijn prijzenwinkel weer en doet dat natuurlijk niet alleen. Ook dit jaar vertoeft hij in het gezelschap van enkele bekende letterzetters, die allemaal een mysterieus geheim met zich meedragen. Deze zomer komen onder meer James Cooke, Willy Sommers, Kim Van Oncen, Margriet Hermans, Sam Gooris en Jani Kazaltzis bordjes draaien.
 
Ook vanuit je zetel kan je meedingen naar een mooie prijs, want ook dit seizoen zit er in elke aflevering een gouden letter verstopt. Samen vormen die achttien een woord gekozen door Herman Brusselmans. Lukt het je om het codewoord te ontcijferen? Dan win jij misschien een reis naar het paradijs!
 
Bekijk ‘Het Rad’ op maandag 2 augustus om 21u25 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

De Redders

Op dezelfde dag krijg je nog meer kijkvoer voorgeschoteld, want de langverwachte fictiereeks ‘De Redders’ gaat van start op Play4. In deze Vlaamse ‘Baywatch’ volg je de avonturen van zes redders op het strand van Oostende en Mariakerke. Maak je klaar voor een mix van spanning, plezier, drama en emoties. Het liefdesleven van deze jonge helden is namelijk even spannend als de job die ze de hele zomer lang uitvoeren.
 
Een paar leden van de cast komen je vast bekend voor, want onder meer Julie Vermeire speelt een van de hoofdrollen. Daarnaast zie je ook haar vriend Laurins Dursin en een ander bekend gezicht: Joni Ceusters, de 24-jarige Tieltenaar die ‘Kamp Waes’ overleefde.
 
Bekijk ‘De Redders’ op maandag 2 augustus om 19u55 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top