De Amerikaanse acteur Bob Odenkirk is gisteren in allerijl overgebracht naar het ziekenhuis nadat hij op de set van de populaire reeks 'Better Call Saul' ineen was gezakt. Dat melden verschillende media.
De 58-jarige Odenkirk zat in volle opnames van het zesde en laatste seizoen van 'Better Call Saul' - een spin-off van het gelauwerde 'Breaking Bad'. Die opnames vinden plaats in VS-staat New Mexico.

Volgens celebrity-nieuwssite TMZ stortte Odenkirk in tijdens de opnames en kreeg hij onmiddellijk hulp van de aanwezige crew, die een ambulance belde. De oorzaak is volgens TMZ nog onbekend.

Odenkirk speelde in 'Breaking Bad' de rol van Saul Goodman, de advocaat van hoofdrolspeler Walter White, de leerkracht chemie die drugbaron wordt. In prequel 'Better Call Saul' kruipt Odenkirk in de huid van Jimmy McGill, vooraleer die evolueert naar de Saul Goodman uit 'Breaking Bad'.

Bob Odenkirk kreeg vier Emmy's en werd meer dan eens genomineerd voor een Golden Globe voor zijn rol in 'Better Call Saul'. Eerder had hij al twee Emmy's gekregen voor zijn rol in andere producties.