'Turner & Hooch' beschikbaar voor alle Disney+ abonnees

Films | De nieuwe serie 'Turner & Hooch', gebaseerd op de gelijknamige film uit 1989, is nu exclusief te zien op Disney+.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het leven van de ambitieuze, jonge hulpmarshal Scott Turner komt op z’n kop te staan als hij de kwijlende lobbes Hooch erft. Z’n nieuwe huisdier is een voortdurende bron van ergernis, sloopt z’n woning en is een bedreiging voor z’n veelbelovende carrière. Ondanks z’n slechte gedrag blijkt Hooch bijzonder nuttig te zijn en helpt hij met alles, van het opsporen van misdadigers tot het beschermen van getuigen. Scott probeert wanhopig om z’n nieuwe partner wat manieren bij te brengen en wendt zich tot Erica, die als hondentrainer bij de Marshals werkt. Zij helpt Scott om Hooch te begrijpen en met hem te werken. Ondertussen ontgaat hem totaal dat ze op hem valt.

Terwijl Scott met z’n hond leert werken, krijgt hij hulp en goede raad van een paar meer ervaren marshals: Jessica Baxter, die haar best doet om Scott zich te laten richten op wat echt belangrijk is, en de ondoorgrondelijke Xavier Wilson, een excentriekeling die voortdurend wijsheden rondstrooit.
 
Hooch blijkt ook de sleutel te zijn tot Scotts liefdesleven als hij zichzelf terugvindt in een liefdesdriehoek met Erica en z’n oude geliefde, officier van justitie Brooke Mailer. Erica is behulpzaam, leuk, totaal verkikkerd op hem en de grootste fan van Hooch. Scott is echter meer gecharmeerd van Brooke, die ambitieus en zeer gedreven is en veel minder enthousiast is over Scotts grote, kwijlende hond. Terwijl Scott bij de Marshals werkt, onderzoeken hij en z’n zus Laura samen een mysterieuze zaak waar hun vader aan werkte toen hij overleed. Ze weten niet waar ze naar op zoek zijn, maar weten wel dat Scotts nieuwe hond op de een of andere manier de sleutel tot de oplossing ervan is. Samen met de oude partner van hun vader, David Sutton, ontrafelen ze een ernstige misdaad in hun woonplaats, het slaperige stadje Cypress Beach. De klok tikt, er staan onschuldige levens op het spel en de enige die alle eindjes aan elkaar lijkt te kunnen knopen, is Hooch. Scott beseft uiteindelijk dat hij de zaak alleen kan oplossen door alles op het spel te zetten voor het huisdier dat hij helemaal niet wilde hebben.

Ontdek 'Turner & Hooch' exclusief op Disney + via de tv-optie “All Stars” en “All Stars & Sports” van Proximus Pickx. Meer info over onze tv-opties vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top