Kijktips voor een gezellig weekend zetelhangen

Het belooft opnieuw een druilerig weekend te worden. Maar veel kans op regen betekent ook: veel kans op zetelhangen en televisie kijken. Met deze kijktips komt dat helemaal in orde.

Vrijdag: Sherlock Holmes

Wanneer een reeks brute moorden Londen terroriseert, duurt het niet lang voor de legendarische detective Sherlock Holmes en zijn partner Dr. Watson worden opgeroepen om de stad te redden. Het lukt hen op het nippertje om een vrouw te redden van een luguber offerritueel, waardoor de leider van de sekte, Lord Blackwood, tot de strop veroordeeld wordt. Wat het duo niet weet, is dat Blackwood over duistere krachten beschikt die ervoor zorgen dat hij misschien wel eens uit de dood kan herrijzen. Vlak voor zijn executie kondigt hij nog drie moorden aan. Het speuren is begonnen.
 
Bekijk ‘Sherlock Holmes’ op 30 juli om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Never Have I Ever

Als je eens goed wil lachen met een ‘gezonde’ portie tienerdrama, ben je bij ‘Never Have I Ever’ aan het juiste adres. Deze komische coming of age-serie gaat over het leven dan Devi, een eerste-generatie Indiaas Amerikaans tienermeisje. Haar punten op school zijn uitstekend, maar op sociaal vlak is ze onzichtbaar. Gelukkig heeft ze twee, even onzichtbare, beste vriendinnen met wie ze een plan beraamt om op te vallen bij Paxton, de knapste jongen van de klas. Al gaat dat niet zonder slag of stoot. Het tweede seizoen van de serie is net uitgekomen.
 
Ontdek ‘Never Have I Ever’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Zaterdag: Black Panter

Na de dood van zijn vader keert T'Challa terug naar de Afrikaanse natie Wakanda om zijn rechtmatige plaats als koning in te nemen. Wanneer een machtige vijand plotseling weer opduikt, wordt T'Challa's moed als koning - en als Black Panther - op de proef gesteld. Hij wordt in een conflict betrokken dat het lot van Wakanda en de hele wereld op het spel zet. Geconfronteerd met verraad en gevaar, moet de jonge koning zijn bondgenoten verzamelen en de volledige kracht van Black Panther vrijlaten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.
 
Bekijk ‘Black Panter’ op 31 juli om 20u25 op VTM2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

De Premier

In deze film van Erik Van Looy uit 2016, zien we Koen De Bouw als de Belgische premier. Vlak voor de aankomst van de president van de Verenigde Staten in ons land, wordt de premier ontvoerd. Er is maar één manier waarop hij zichzelf kan bevrijden: door de president van de VS te vermoorden.
 
‘De Premier’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Zondag: Jaws

Heb je zondagavond zin in een klassieker? Dan is ‘Jaws’ perfect. Wanneer een jonge vrouw wordt gedood door een haai tijdens het zwemmen in de buurt van het New Englandse toeristenstadje Amity Island, wil politiechef Martin Brody de stranden sluiten. Burgemeester Larry Vaughn gaat dat tegen, uit angst dat het verlies van toeristische inkomsten het stadje zal verlammen. Ichthyoloog Matt Hooper en de stoere scheepskapitein Quint bieden aan Brody te helpen bij het vangen van het moordbeest, en het trio raakt verwikkeld in een epische strijd tussen mens en natuur.
 
Bekijk ‘Jaws’ op 1 augustus om 20u30 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Wonder

Auggie Pullman is geboren met vergroeiingen aan zijn gezicht, waardoor hij enkel thuis les wil krijgen. Wanneer zijn ouders beslissen dat het tijd is voor hem om toch naar een gewone school te gaan, gaat dat gepaard met veel onzekerheid en angst. Het schoolleven is niet makkelijk, maar na een tijdje wordt Auggie de held van de klas. Hij is een ware inspiratie en laat zien dat je ondanks een aandoening, ook je plaats verdient tussen de mensen.
 
‘Wonder’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Films

Bekijk alles
Top