Virton stelt nieuwe teammanager én nieuwe T1 voor: "Perfecte ambassadeurs"

Sport | Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu heeft Excelsior Virton het nieuws ook officieel bekend gemaakt. Christophe Gregoire zal het komende seizoen de Luxemburgse troepen leiden als T1 en Tom Van Den Abbeele zal de functie van teammanager op zich nemen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De komst van Gregoire kondigden we deze ochtend al aan en ook de toevoeging van Van Den Abbeele werd eerder al gemeld.

Virton kondigt de twee aan als 'perfecte ambassadeurs' van hun nieuwe start. "Ze zijn jong (respectievelijk 42 en 41 jaar oud) maar ze hebben toch al heel wat ervaring", klinkt het bij Virton. "Ze zijn enthousiast, dynamisch en toegankelijk. Ze hebben de grinta en de goesting. Ze staan ??te popelen om dit seizoen te starten en willen voor de lange termijn deel uitmaken van ons project."

Met de komst van een T1 en een teammanager lijkt Virton eindelijk aan haar seizoen te kunnen starten. Binnen minder dan drie weken moet de club haar eerste competitiematch spelen, maar voorlopig heeft Gregoire nog wel maar twee spelers ter zijner beschikking. Verwacht wordt er er de komende dagen heel wat nieuwe namen aangekondigd zullen worden.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top