Voorlopige hoogtepunten uit ‘Waarheid Durven of Doen’

Vier dagen per week krijgen we een nieuwe aflevering van het nieuwe BV-spelprogramma ‘Waarheid Durven of Doen’ op VTM. Proximus Pickx lijst enkele hoogtepunten op uit de afgelopen afleveringen van de gezellige BV-parade.

VTM zet deze zomer duidelijk groot in op het nieuwe spelprogramma ‘Waarheid Durven of Doen’, waarin telkens vier BV’s een reeks opdrachten moeten volbrengen. Intussen kokerellen ze samen, en de verliezer doet de afwas. Van maandag tot en met donderdag komt er dagelijks een nieuwe aflevering op de buis, dus VTM rekent er duidelijk op dat het programma kijkers kan lokken. De kijkcijfers breken tot nog toe geen records, maar dat betekent niet dat ‘Waarheid Durven of Doen’ geen hoogtepunten kende. Misschien kunnen deze fragmenten je overtuigen.
 
De regels van het spel zijn gelijkaardig aan die van het spelletje dat je ongetwijfeld ooit op de speelplaats, met vrienden of met broers en zussen hebt gespeeld. Je krijgt een vraag of een opdracht die je zo waarheidsgetrouw mogelijk moet beantwoorden of zo goed mogelijk moet volbrengen. In het programma wordt na elke vraag een winnaar aangeduid. Als we zien hoe snel Kamal Kharmach in de eerste aflevering een mogelijk controversieel antwoord geeft, dan geeft hij alvast het goede voorbeeld wat eerlijkheid betreft.Opnieuw is het hier Kamal Kharmach die de kroon spant wat eerlijkheid betreft. Zeggen hoeveel geld er op zijn zichtrekening staat? Geen probleem, en tegelijk zoekt hij even de jaarrekeningen op van Bart Kaëll.Dat Herman Brusselmans naast een enorm grote mond een erg klein hartje heeft, dat is niets nieuws. Als de persoon aan tafel met de langste, wildste en meest gespleten haren is hij meteen de kandidaat om zijn haar te laten knippen door een van de anderen. Maar wanneer de schaar van Kim Van Oncen iets de dicht komt of een millimeterje te veel dreigt te knippen, deinst hij wel heel snel terug.Andy Peelman laat Leen Dendievel met verstomming achter na zijn goocheltruc. Hij schept opzettelijk verwarring, waardoor het even lijkt alsof zijn truc hetzelfde lot is beschoren als de vis die hij probeerde te bakken (lees: rampzalig), maar dat maakt de onthulling des te heerlijker. Een man van veel talenten, zo blijkt, al weten we dankzij het programma ook dat vis bakken daar geen van is.Bekijk ‘Waarheid Durven of Doen’ van maandag tot donderdag om 21u op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top