Deze artiesten sluiten het allerlaatste weekend van Werchter Parklife af!

Helaas! De allereerste editie van Werchter Parklife loopt dit weekend op zijn einde! Maar niet getreurd: er passeert nog heel wat muzikaal talent in de muziekarena gaande van Bart Peeters, Ronnie Flex & The Fam, Isabelle A en de Black Box Revelation. Proximus geeft jou graag een overzicht. 

 

Donderdag 29 juli: Bart Peeters en zijn band De Ideale Mannen

Het laatste weekend van Werchter Parklife wordt op gang getrapt door Bart Peeters en zijn band De Ideale mannen. Zij betreden de concertarena vanaf 13u45 en spelen de hele namiddag hun grootste hits. Om 17u00 verdwijnt deze groep talentvolle muzikanten even in de coulissen om bij te tanken en om 19u30 opnieuw het beste van zichzelf te geven totdat de deuren sluiten om 23u00.

 

Vrijdag 30 juli: Selah Sue, TheColorGrey, Sam de Nef, Ronnie Flex & The Fam...

Normaal gezien zouden op vrijdag 30 juli enkel Selah Sue, TheColorGrey en Sam de Nef te bewonderen zijn op Werchter Parklife. Maar omdat de concerten van Ronnie Flex & The Fam en Lil Kleine afgelast werden door noodweer, vervoegen deze Nederlandse artiesten de line-up op vrijdag 30 juli. Het belooft dus een een dik feestje te worden met zwoele beats, urban sounds en Nederlandse branie.

 

Zaterdag 31 juli: Suzan & Freek, Isabelle A en Niels Destadsbader

Zaterdag 31 juli staat helemaal in het teken van Nederlandstalige muziek. ‘s Middags komt de Nederlandstalige popband Suzan & Freek langs met hun hitsingles ‘Als het avond is’, en ‘Blauwe Dag’. Na een lange show en een kort intermezzo openen de deuren van Werchter Parklife ‘s avonds opnieuw voor Isabelle A en Niels Destadsbader die de arena zullen laten dansen zingen en springen.Zondag 1 augustus: killthelogo, Stake, Equal Idiots en Black Box Revelation

Ter gelegenheid van de laatste dag van Werchter Parklife besloot de organisatie om iets steviger uit de hoek te komen. In de middag kunnen de bezoekers headbangen op muziek van rockbands killthelogo, Stake en Equal Idiots. Om 19u00 zet het legendarische Brutus de weide in vuur en vlam waarna Black Box Revelation het slotakkoord zal brengen.

Meer info en tickets vind je hier

Proximus Pickx is de thuisblijvers niet vergeten, want zondag kan je de optredens van killthelogo (14u30), Stake (15u55), Equal Idiots (17u20), Brutus (19u) en Black Box Revelation (20u40) via een gratis livestream bekijken op onze website. Zo kan iedereen thuis meefeesten op de laatste dag van Werchter Parklife.

De livestream van de laatste dag Werchter Parklife vind je terug via deze link. Kan je niet live meevolgen? Dan is er ook voor jou goed nieuws, want de livestreams zullen nadien te vinden zijn in de VOD-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

 

Muziek

Bekijk alles
Top