Deze Olympiërs presteren ook in Hollywood!

Dezer dagen is het al sport dat de klok slaat op televisie. Maar wist jij dat sommige sporters ook na het sportseizoen op het grote scherm te zien willen zijn? Proximus Pickx zocht en vond vijf Olympiërs die maar geen genoeg krijgen van de camera en naar Hollywood trokken.

 

Lebron James - ‘Trainwreck’

Lebron James won al twee gouden Olympische medailles, één bronzen Olympische plak en tientallen prijzen in de NBA. De man is geliefd op en naast het veld en is niet schuw van de camera’s. Dat bewijzen de talloze documentaires waarin hij zijn opwachting maakte en de film ‘Trainwreck’ uit 2015. In deze komedie zien we hoe journaliste Amy Townsend (Amy Schumer) tegen wil en dank verliefd wordt op een sportdokter Aaron Conners (Bill Hader), maar eerst het vertrouwen moet winnen van zijn patiënt: topsporter LeBron James. Wist je trouwens dat er binnenkort een nieuwe film uitkomt met Lebron James? In 'Space Jam: A New Legacy' (2021) moet James ontsnappen uit een virtuele wereld door een partijtje basket te winnen.

‘Trainwreck' is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Ronda Rousey - ‘The Expendables 3’

Deze Amerikaanse judoka, professioneel worstelaarster en MMA-vechtster is sinds 2015 ook een succesvolle actrice. Nadat ze in 2008 een bronzen medaille won op de Olympische Spelen in Peking, stapte ze over naar de MMA-sport en kwam er tijd vrij in haar agenda. Hierdoor maakte ze haar opwachting in ‘The Expendables 3’ (2014) en ‘The Fast and Furious 7’ (2015).

‘The Expendables 3’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Michael Phelps - ‘Entourage’

Deze zwematleet is wereldwijd bekend om zijn recordaantal overwinningen op de Olympische Spelen. Zo won hij in zijn carrière maar liefst 23 gouden Olympische medailles, drie zilveren en twee bronzen medailles. Phelps was lange tijd fan van de Amerikaanse hitserie ‘Entourage’ waarin we de opkomende Hollywood-carrière van filmster Vincent Chase (Adrian Grenier) meemaken. Omdat Phelps zo’n grote fan was, mocht hij opdraven in de slotaflevering van het vijfde seizoen.
 

Caitlyn Jenner - ‘Keeping up with the Kardashians’

Deze voormalige Amerikaanse tienkampster won in 1976 een gouden medaille op de Olympische Spelen van Montreal. Na het winnen van Olympisch goud, vond ze het welletjes geweest en richtte ze haar aandacht op haar tweede passie: televisie- en acteerwerk. Ze verscheen hierdoor in ‘Keeping up with the Kardashians’, ‘Family Guy’ en ‘Jack and Jill’ (2011) en is een graag geziene televisiepersoonlijkheid in de Verenigde Staten.

 

Michael Jordan - Space Jam

De baas van een pretpark dat geen nieuwe bezoekers aantrekt, heeft zijn zinnen gezet op de Looney Tune-animatiefiguurtjes. Zij moeten voor leven in de brouwerij zorgen en worden gekidnapt. Bugs Bunny, één van de figuurtjes die dreigt te worden meegenomen, stelt de kidnappers voor een uitdaging: “Speel een basketbalwedstrijd met ons, en als we verliezen, gaan we met je mee.” De slechteriken gaan akkoord maar zijn helemaal niet goed in basketten. Ze stelen daarom het talent van enkele Amerikaanse basketbalspelers en hierdoor moet Michael Jordan de Looney Tunes-figuurtjes te hulp schieten. 

 

Films

Bekijk alles
Top