Lommel SK heeft momenteel vier testers op training. De Belgen Flor Van Den Eynden, Chris Kalulika en Ayman Kassimi proberen een contract te versieren in eigen land terwijl de Nederlander Andrew Mendonça de grens is overgestoken om zijn kans te wagen in België.
Flor Van Den Eynden (20) moeten we niet meer voorstellen aan de aandachtige lezer. De ex-verdediger van Inter (jeugd) en FC Eindhoven was eerder deze zomer al op proef bij Lierse Kempenzonen, maar dat draaide niet uit op een deal. Nu waagt hij dus zijn kans bij reeksgenoot Lommel SK.

Chris Kalulika (19) is de zoon van ex-Lommelspeler Dieudonné Kalulika. Die speelde in 2006 even voor KVSK United (de voorganger van Lommel SK) en hoopt nu dat zijn zoon in zijn voetsporen kan treden. Chris Kalulika is - net als z'n vader - een aanvaller en was de voorbije seizoenen aan de slag bij de jeugd van RSC Anderlecht. Sinds deze zomer zit de Belgische jeugdinternational zonder club.

Ook de 19-jarige Ayman Kassimi waagt momenteel zijn kans in Noord-Limburg. Kassimi is een 19-jarige aanvaller die in 2020 de beloften van Zulte Waregem inruilde voor een avontuur bij het Duitse Greuther Furth. Maar verder dan vijf wedstrijden voor het tweede elftal kwam de flankaanvaller niet.

Andrew Mendonça is dan weer een Nederlands Angolese middenvelder van 21 jaar die de voorbije jaren aan zijn carrière timmerde bij de jeugdploegen van PSV. Maar ook hij zit sinds deze zomer zonder club. Mendonça doorliep zowat alle nationale jeugdploegen van Nederland en speelde het voorbije seizoen wel wat wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie bij Jong PSV.