Beleef de vriendschappelijke wedstrijden van de Premier League-teams bij Eleven Sports

Premier League | De Premier League hervat pas op 13 augustus. Dat is nog even, maar de liefhebbers van het Engelse voetbal kunnen al eerder genieten van wedstrijden van Liverpool en Leeds United. Bij Eleven Sports kan je immers een aantal voorbereidingswedstrijden volgen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Tot aan de start van de Premier League kan je zes vriendschappelijke wedstrijden van ploegen uit de Engelse eerste klasse volgen via Eleven Sports. Op het programma staan enkele wedstrijden van Liverpool en Leeds United tegen Engelse en Europese tegenstanders.

Leeds United

De mannen van Marcelo Bielsa spelen woensdag 28 juli om 20u30 een oefenwedstrijd tegen de voormalige Engelse kampioen uit 1995, Blackburn Rovers. De huidige club uit The Championship zal de tweede vriendschappelijke wedstrijd worden voor Leeds United nadat het eerder al het bescheiden Guiseley partij gaf.

Twee dagen na hun wedstrijd in Blackburn trekt Leeds United naar Fleetwood Town, een club uit de EFL League One. Bielsa zal wellicht enkele andere spelers minuten geven. Een dag nadien speelt Leeds United om 13u30 immers tegen de Spaanse eersteklasser Real Betis.

Leeds United speelt nog een laatste vriendschappelijke wedstrijd voor de herstart van de competitie. Op 4 augustus volgt nog een topmatch tegen Ajax. De wedstrijd wordt op Nederlandse bodem gespeeld en is de enige wedstrijd buiten Engeland van Leeds.

  • Blackburn Rovers - Leeds United, 28 juli om 20u30 op Eleven Sports 1
  • Fleetwoord Town - Leeds United, 30 juli om 20u op Eleven Sports 2
  • Leeds United - Real Betis, 31 juli om 13u30 op Eleven Sports 2
  • Ajax - Leeds United, 4 augustus om 19u op Eleven Sports 1
Liverpool

Op 29 juli trekt Eleven Sports naar Oostenrijk, waar Liverpool zijn tenten heeft opgezet. De Engelse topclub neemt het in het Tivoli Stadion in Innsbruck op tegen de Duitse eersteklasser Hertha BSC. The Reds vertoeven op oefenstage in de Alpen, in de buurt van Salzburg. De club gaf eerder al FSV Mainz partij (1-0 zege).
  • Liverpool - Hertha BSC, 29 juli om 20u20 op Eleven Sports 1
  • Liverpool - Bologna, 5 augustus om 16u op Eleven Sports 1

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top