Tomorrowland Around The World: de beste momenten van dit virtueel festival!

De tweede editie van de virtuele versie van het wereldberoemde Tomorrowland vond plaats van 16 tot 18 juli. Proximus Pickx heeft er geen minuut van gemist en vertelt je alles over de beste momenten van het festival!

Indrukwekkende decors

Het lijkt erop dat de tweede editie van 'Tomorrowland Around The World' een groot succes was met ‘People of Tomorrow’ van over de hele wereld. De muziek was urenlang in volle gang. Het was een geweldige manier om weer in de unieke sfeer van Tomorrowland en de veel gemiste zomerfestivals te komen. De wereld van het virtuele eiland Papilionem verblindde de festivalgangers vanaf hun scherm, met zijn prestigieuze decoraties, lichtshows, vuurwerk en lasers. Een onwerkelijke show met een technisch professionalisme om 'u' tegen te zeggen, want de kwaliteit van de beelden is adembenemend.
 
De sets van dit jaar zijn afkomstig van het live festival in 2017, dat als thema 'Amicorum Spectaculum' had. Wat voor de gewone mens simpelweg ‘circus’ wil zeggen. Ook de prachtige prestaties van acrobaten en dansers werden door het publiek op grote schaal opgemerkt. Tomorrowland blijft fantastische shows geven!

Onvergetelijke optredens

Het is duidelijk dat de dj-sets voor een groot deel verantwoordelijk zijn voor het succes van het festival. Vele grote namen waren aanwezig, maar we zullen ons toch vooral de optredens van Afrojack, Charlotte de Witte, Nicky Romero, Sam Feldt of Mike Williams herinneren.
 
Afrojack is ontegenzeggelijk de dj die weet hoe hij sfeer moet brengen en festivalgangers uit hun dak kan doen gaan. Het waren 45 onvergetelijke minuten vol exclusieve mash-ups, originele tracks en talrijke ID's. Een unieke set, waarvoor hij zijn vriend Chico Rose uitnodigde om hun hit 'You Got The Love' live te brengen.
 
Technoprinses Charlotte de Witte bracht de adrenaline van de fans naar een nieuw niveau. De Belgische dj integreerde uiteraard een paar nieuwe hits van de 'Formula EP', die afgelopen april uitkwam, in haar set. Het werden een voor een tracks die rechtstreeks geïnspireerd zijn door haar passie voor Formule 1. Je kon dus genieten van de geluiden van circuits en krachtige auto's. Het publiek werd meegesleept in een opwindend ritme!
 
Nicky Romero bracht, zoals altijd, een hoge dosis positieve energie naar de zaal met zijn onvergetelijke melodieën. De man die nog geen enkele editie van Tomorrowland heeft gemist, trakteerde de festivalgangers op verschillende ID's en zijn vele bekende hits. Romero sloot zijn set af met een preview van zijn nieuwe muziek, waar hij met W&W aan werkte, getiteld 'We're Still Young'.
 
De 27-jarige dj Sam Feldt bracht zaterdagavond het publiek in vervoering door sounds als 'Giant' van Calvin Harris en Rag 'n' Bone Man aan zijn set toe te voegen. Daarna speelde ook zijn eigen track 'Home sweet home' en het dak ging er echt af wanneer vuurwerk afgeschoten werd tijdens de hit 'Breaking Me' van Topic ft. A7S.
 
Een andere naam om te onthouden van deze editie is die van Mike Williams. Zijn mash-up van Keanu Silva & Mo Falk vs. Cheat Codes & Daniel Blume & Mike Williams 'You Got The Love vs. Who's Got Your Love' wist de aandacht van de festivalgangers te trekken. Hij gebruikte ook nummers als 'Where The Lights Are Low' van Toby Romeo & Felix Jaehn & FAULHABER, Nik Kershaw, of 'Wait Another Day vs. Insomnia' van Mike Williams & Mesto & Sasha Rangas vs. Faithless. Kortom, wordt vervolgd!
 
Bekijk de 10 exclusieve dj-sets van 'Tomorrowland Around The World - the digital festival' van 18 juli tot 30 november 2021 op Pickx.be, de Proximus Pickx app of in de Proximus VOD catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!
 
Herbeleef de meest magische momenten van Tomorrowland Around The World - The Digital Festival 2021 exclusief op Pickx.be.
 
De 60 minuten durende special Tomorrowland Around The World - The Digital Festival is ook te zien op Pickx Live.

Muziek

Bekijk alles
Top