De eerste reacties op de afgelasting van Pukkelpop 2021

Pukkelpop | Nadat jongeren in het hele land al maanden hoopvol uitkeken naar het festival dat de terugkeer naar het normale leven had moeten inluiden, kwam de organisatie van Pukkelpop vandaag met slecht nieuws. De vereiste testcapaciteit is niet haalbaar, dus het festival gaat dan toch niet door. Hoe wordt daar online op gereageerd?

Door Pickx

Deel dit nieuws

De kogel is door de kerk: het muziekfestival Pukkelpop kan dit jaar toch niet doorgaan. De organisatie hoopte op een coronaveilige manier, en dus dankzij vaccins en testen, een editie zonder social distancing of mondmaskerplicht te kunnen organiseren. Maar nu bleek het toch onmogelijk te zijn om de recent aangepaste regelgeving op te volgen. Dagelijks alle festivalgangers testen bleek een te grote opgave. Dit zijn de eerste reacties op het nieuws.

Gewezen chef cultuur bij De Morgen en huidig music director bij Red Bull Elektropedia Ben Van Alboom reageert op Twitter teleurgesteld in naam van de jongeren die er zo hard naar uitkeken.


De teleurstelling is groot, maar sommigen zien ook in dat het zo misschien wel beter is. Nog een reden om bij de volgende editie extra uit ons dak te gaan?


Een aantal internauten zetten de teleurstelling snel om in humor. Deze twitteraar is het nog niet verleerd om relevante memes te maken van screenshots uit ‘De Mol’.


Ook het EK leverde ideale beelden op voor toepasselijke mopjes.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top