Fiermarin officieel voorgesteld bij Lommel: "Kadert perfect binnen de strategie van CFG"

Challenger Pro League | Lommel heeft donderdagavond de komst van Cristopher Fiermarin officieel bekend gemaakt. De Uruguayaanse doelman wordt een jaartje gehuurd van zusterclub Montevideo City Torque.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De (huur)transfer van Fiermarin hing al een tijdje in de lucht, maar het was wachten op de officiële bevestiging. Die kwam er nu dus nadat de Uruguayaan zijn quarantaine heeft uitgezeten én zijn contract bij Lommel SK kwam ondertekenen.

Met de 23-jarige doelman heeft Lommel eindelijk een opvolger voor Tomas Svedkauskas. Fiermarin speelde de voorbije seizoenen meer dan 90 wedstrijden in de Uruguayaanse tweede- en eerste klasse en maakt ook deel uit van de nationale U23.

"De komst van Cristopher Fiermarin kadert perfect binnen de strategie van CFG om jonge talentvolle spelers te laten ontwikkelen bij ons", klinkt het op de officiële website van Lommel SK.

Bij Lommel moet Fiermarin de concurrentie aangaan met Jari De Busser. De 21-jarige goalie was vorig seizoen de doublure van Svedkauskas en Grimshaw en speelde vorig seizoen één wedstrijd (de bekermatch tegen Zelzate).


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top