Wie komt er deze week naar Werchter Parklife?

De voorlaatste week van Werchter Parklife is ingezet. Dat betekent dat de weide zich weer mag opmaken voor heel pompende beats en straffe acts. Maar op wiens muziek kan deze week gedanst en gefeest worden? Proximus Pickx legt het voor je uit.

 

Woensdag 21 juli: Goose en Glints

Woensdagavond opent de Kortrijkse electrorockband Goose samen met de Antwerpse hiphopgroep Glints de nieuwe week van het festival. Goose zal voornamelijk hits zoals ‘Audience’, ‘Words’ en ‘Synrise’ brengen terwijl Glints de hit ‘Bugatti’, ‘Gold Veins’ en ‘Lemonade Money’ wil opvoeren. Elektrorock in combinatie met hiphop dus, dat wordt zeker een feestje!

 

Donderdag 22 juli: Alex Agnew

Eén dag na onze nationale feestdag zal de Antwerpse comedian Alex Agnew proberen de weide op Werchter Parklife te doen schaterlachen. Dat zal heus wel lukken want Agnew heeft heel veel moppen voorbereid die gaan over het genderdebat, feminisme, #metoo, cultuurrelativisme, neuspeuteren en… de staat van ons land. Na een jaar binnenzitten wordt het dus opnieuw uitkijken naar schaterlachen en plein public.

 

Vrijdag 23 juli: Zwangere Guy, Miss Angel en Chibi Ichigo

Hou je van techno en hiphop? Dan moet je vrijdag 23 juli zeker aankruisen in je agenda. Want die avond zakt de Brusselse hiphopkoning Zwangere Guy, het Antwerpse hiphoptalent Miss Angel en de Russisch-Belgische hiphopster Chibi Ichigo af naar Werchter Parklife. Met de grauwe teksten van Zwangere Guy, de poëtische liederen van Miss Angel en de technovibes van Chibi Ichigo belooft het een uniek feestje te worden.

 

Zaterdag 24 juli: Whispering Sons en Millionaire

Heb je even genoeg van hiphop? Geen probleem, op zaterdag 24 juli komen de bands Whispering Sons en Millionaire voor afwisseling zorgen. Whispering Sons is bedreven in postpunk en Millionaire speelt voornamelijk indierock. Je hoort twee verschillende genres die beide toch complementair kunnen zijn. Als dat geen goed nieuws is!

 

Zondag 25 juli: Snelle en De Lieve Jongens Band, Goldband, Channel Zero en Fleddy Melculy

De laatste dag van deze voorlaatste week op Werchter Parklife belooft een topdag te worden, maar dan wel eentje met een Nederlandse toets. In de namiddag komt de Nederlandse rapper Snelle met zijn ‘De Lieve Jongens Band’ de wei in vuur en vlam zetten. Niet veel later zullen zijn landgenoten ‘Goldband’ met hun pop- en technomuziek het werk verderzetten.

Na de verplichte pauze is het tijd voor wat steviger werk. De Brusselse metalband Channel Zero zal met haar gitaren iedereen wakker schudden die het nodig heeft en niet veel later zal metalband Fleddy Melculy de avond afsluiten met stevige gitaarriffs en muzikaal gebrul.

Muziek

Bekijk alles
Top