Deze beroemdheden hebben de Leeuw als sterrenbeeld

Muziek | Deze vrijdag 23 juli markeert het begin van het Leeuw-seizoen in de astrologie. Onder dit sterrenbeeld zijn natuurlijk ook een heleboel celebrities geboren. Ben jij ook geboren in deze periode? Ontdek hier met welke wereldsterren jij (onder meer) je sterrenbeeld deelt!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Madonna

De onbetwiste ‘Queen of Pop’ werd geboren op 16 augustus, wat haar een trotse en flamboyante leeuw(in) maakt! Haar uitstraling bedriegt niemand: de zangeres straalt zelfvertrouwen en een ongeëvenaard vurig temperament uit. Ze is geboren om in de schijnwerpers te staan, zoals weleens wordt gezegd dat dit astrologische teken dat graag in het middelpunt van de belangstelling staat.

Robert De Niro

Of je hem nu kent en bewondert voor zijn rollen in ‘Taxi Driver’, ‘The Godfather’ of ‘Goodfellas’, ongetwijfeld is het ongeëvenaarde charisma van Robert De Niro je al opgevallen. Met zijn geboortedag van 17 augustus 1943 is ook hij niets minder dan een Leeuw. Hij maakt die naam waar met zijn succescarrière, want de Leeuw zou volgens gelovers in astrologie een harde werker als geen ander zijn... Robert De Niro heeft dan ook de geschiedenis van de cinema mee kleur gegeven!

Jennifer Lopez

De Latina-zangeres is een trotse Leeuw geboren op 24 juli 1969. Alleen al haar lichaamsbouw straalt de warmte en sensualiteit uit die dit astrologische teken zo goed zouden karakteriseren. Bovendien is niets meer ‘Leeuw’ dan het verhaal van haar groene Versace-jurk: ze was de bedenker van die creatie voor Google Image en steelt bijna 20 jaar later nog steeds de show door te paraderen, zelfverzekerder dan ooit, in diezelfde outfit.

Barack Obama

De charismatische leider Barack Obama kon onder geen enkel ander teken geboren zijn dan dat van de Leeuw. De voormalige Amerikaanse president viert zijn verjaardag op 4 augustus. Hij straalt alles uit wat de Leeuw volgens de astrologie onder zijn kenmerken zou hebben: moed, kracht, vertrouwen, controle en een geheel eigen gevoel voor humor. Misschien niet verwonderlijk dat Barack Obama nog zo’n grote populariteit geniet, jaren na zijn ‘pensioen’ als staatshoofd.

Jennifer Lawrence

De ster van ‘Hunger Games’ werd geboren op 15 augustus 1990, waardoor ze een Leeuw werd. En ze heeft het allemaal: humor, gevoeligheid en charisma, allemaal kwaliteiten die nodig zijn voor haar acteercarrière. De brutaliteit die haar astrologische teken kenmerkt, wordt weerspiegeld in veel van haar rollen, te beginnen met die van ‘Hunger Games’-hoofdpersonage Katniss Everdeen. In ‘X-Men’ speelt ze Mystique, een jonge vrouw die van uiterlijk kan veranderen (en daar veel aandacht aan besteedt).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top