Deze Netflix-series moet je zeker bingewatchen deze zomer!

De zomervakantie staat synoniem voor ontspannen, lang uitslapen en van het goede weer genieten. Maar wat doe je om de dag af te sluiten? Dan kijk je best naar een binge-waardige serie zoals deze die Proximus voor jou selecteerde.

 

Sex Education

Op 17 september is het zover! Dan kunnen we opnieuw kijken naar hoe de Britse student en zelfverklaarde ‘seksueel expert’ Otis Milburn zijn klasgenoten verder helpt met hun meest prangende vragen over seks. Omdat liefde en gevoelens nooit veraf zijn bij dergelijke aangelegenheden, zijn we ook benieuwd of Otis na drie seizoenen eindelijk zijn liefdesgeluk zal vinden in de armen van Maeve Wiley. 

Sex Education’ is één van de populairste series van het moment. Miljoenen kijkers vinden de openheid rond seksualiteit en de aanverwante thema’s verfrissend. 

Ontdek ‘Sex Education’ op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


Atypical

Na twee jaar wachten, besloot Netflix dat het tijd was voor het vierde seizoen van Atypical. In deze serie zien we hoe de 18-jarige autistische jongen Sam zijn weg probeert te banen door het leven. Hij wil kost wat kost op zijn eigen benen leren staan en is daarom zinnens om elke uitdaging aan te gaan. Zoals naar de universiteit gaan, bijvoorbeeld. Deze grote stap zet een hele reeks gebeurtenissen in gang, voor zowel hemzelf als voor zijn omgeving.

Ontdek ‘Atypical’ op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Stranger Things

Fans van ‘Stranger Things’ moeten nog even geduld hebben: het vierde seizoen van deze horrorserie wordt pas in 2022 verwacht en dat is langer dan verwacht. De reden hiervoor moeten we uiteraard zoeken bij de pandemie die ervoor zorgde dat de opnames niet konden doorgaan. Maar niet getreurd, de eerste drie seizoenen van ‘Stranger Things’ staan nog op Netflix. Hierin kan je zien wat voor spannende en bovennatuurlijke avonturen Eleven, Mike, Lucas, Dustin, Will en Max beleven.

Ontdek ‘Stranger Things’ op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

The Umbrella Academy

Dankzij deze spannende serie ontdekten we dat superhelden ook maar gewone mensen zijn die soms een duwtje in de rug nodig hebben. Dat blijkt uit de eerste twee seizoenen van 'The Umbrella Academy' waarin miljardair Sir Reginald Hargreaves komt te overlijden en zijn adoptiekinderen/superhelden bij elkaar steun zoeken om vervolgens de wereld te kunnen redden.

Ontdek ‘The Umbrella Academy’ op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


Outer Banks

In deze serie zien we hoe een groep tieners op het Amerikaanse eilandje Outer Banks per toeval stuit op een kaart waar een schat staat op aangeduid. Ze zetten de zoektocht in maar stuiten al snel op enkele ophefmakende mysteries, concurrentie van andere snobistische jongeren en hun eigen liefdesperikelen. Gelukkig zijn er twee seizoenen ingeblikt van deze zomerse avonturenserie zodat je makkelijk kan wegdromen naar Outer Banks!

 Ontdek ‘Outer Banks’ op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


Films

Bekijk alles
Top