Krijgt Justin Bieber binnenkort zijn eigen 'Baby'? Een mysterieus Instagram-bericht met zijn vrouw Hailey zwengelt de geruchtenmolen over een zwangerschap aan.
De 27-jarige popster postte maandag zoals wel vaker een hele rist foto's op Instagram. Eén kiekje in het bijzonder bijzonder trok echter de aandacht van de fans. Onder een zwart-witfoto waarop Justin Bieber naast zijn vrouw Hailey te zien is, schrijft hij "mom and dad" ("mama en papa", red.).

Dat weinig subtiele onderschrift was genoeg om de commentaarsectie onder het bericht helemaal te doen ontploffen. Verschillende fans reageren extatisch dat Bieber misschien papa wordt, maar anderen temperen de verwachtingen. Zo stellen ze dat de 24-jarige Hailey Bieber enkele foto's terug nog volop tequilashotjes naar binnen kapt, terwijl die beelden zouden dateren van slechts een paar dagen geleden. Elders klinkt het dat de zanger eerst nog wil touren, dat Hailey ook nog veel carrièreplannen heeft en ze bovendien een spiraaltje zou hebben...

Uiteindelijk plaatste Hailey zelf een reactie om de gemoederen te bedaren. "Ik denk dat je de caption beter verandert in 'Dog Mom and Dad' vooraleer iemand het verkeerd begrijpt", schrijft ze aan manlief. Maar de fans, die zijn niet overtuigd en blijven hopen een baby Bieber.