Saartje ontvangt: Hans Bourlon & Soe Nsuki

In het praatprogramma ‘Saartje’ ontvangt Saartje Vandendriessche deze week Hans Bourlon & Soe Nsuki. Met een mediafiguur en organisator van exclusieve evenementen enerzijds en een ex-radiopresentator en auteur anderzijds belooft het opnieuw een boeiende aflevering te worden!
 

Het concept van 'Saartje' is uniek én veelbelovend. Er zullen telkens twee gasten aanwezig zijn in de talkshow. Met iedere gast wordt er een kwartier gesproken. Saartje weet niet over wat het onderwerp gaat en om de drie minuten zal er een klok afgaan, waarna er een nieuw trefwoord wordt aangegeven. Het is in die richting dat het gesprek zal gaan. De tweede gast krijgt ook trefwoorden, maar één trefwoord hebben de twee gasten gemeenschappelijk. In het derde en laatste gesprek zullen ze gezamenlijk over dat thema verder praten. 'Saartje' duurt 50 minuten. Deze week passeren Hans Bourlon & Soe Nsuki de revue.
 

Hans Bourlon

Toen jong en oud kennis maakte met het Studio 100 van Gert Verhulst, werkte Hans Bourlon achter de schermen minstens even hard als Verhulst aan het succes van slands grootste productiebedrijf van kinderprogramma’s. Al jaar en dag is Verhulst het gezicht van het bedrijf en blijft Bourlon meer achter de schermen aanwezig. Bovendien werd het duo toen versterkt met Danny Verbiest. 
 
Bourlon kwam van de schoolbanken met een diploma Wijsbegeerte en begon zijn carrière bij de VRT, waar hij producer van Samson en Gert was. Nadien scheurden de producers van het bedrijf zich af van de openbare omroep en in 1996 zag Studio 100 voor het eerst het levenslicht. Hij werd zowel in 2005 en 2007 genomineerd voor de onderscheiding ‘manager van het jaar’ en won deze prijs in 2008 samen met Verhulst. Het bedrijf bleef groeien en daardoor staat Bourlon ook in de lijst met rijkste Belgen, op een 152e plaats. Bourlon schreef ook al boeken en columns voor De Tijd. Zonder twijfel levert de levenservaring en kennis van deze man een boeiend gesprek op. 
 

Soe Nsuki

De Kalmthoutse Soe Nsuki is stand-upcomedian en DJ. Ze maakt de laatste jaren steeds meer furore, zeker sinds ze in 2013 de finale van de ‘Culture Comedy Award’ bereikte. Achter de schermen werkte ze mee aan het humorprogramma 'Geubels en de Belgen’. Toen werd Nsuki ook gekender doordat ze het voorprogramma van comedian Thomas Smith verzorgde. Verder deed ze optredens met Jens Dendoncker in het dubbelprogramma ‘Jong Bloed’. 
 
Drie jaar na haar finaleplaats in ‘Culture Comedy Award’, in 2016, lanceerde Nsuki een eerste eigen theatershow ‘Hip Hop Hoera’. Die maakte ze samen met  Scale, DJ Jebel, Sput en B-Boy Ben. In 2020 was ze terug meer op televisie te zien met passages in ‘Is er een dokter in de zaal’ en ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Begin dit jaar presenteerde ze ‘De Jamies’, een awardshow voor online videotalent. Op dit moment zien we ze ook terug in Vlaanderen Vakantieland. Nsuki is ook als DJ te boeken, dus deze dame is van alle markten thuis en dat levert zonder twijfel opnieuw een interessant programma op!Ontdek wat deze twee televisiefiguren met elkaar verbindt in 'Saartje' op 22 juli om 22u op Pickx+ (zender 13) op je TV. Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! 

Meer weten over de gloednieuwe zender Pickx+ en hoe je ‘Saartje’ en andere exclusieve programma’s als Proximus TV-klant kan bekijken? Lees hier meer.

Kom hier meer te weten over 'Saartje' en haar wekelijkse gasten!
Saartje verwelkomt Veerle Dobbelaere en Xavier Taveirne
Deze gasten worden verwelkomd in de studio van ‘Saartje’
Saartje Vandendriessche voelt zich goed als gastvrouw van ‘Saartje’: “Leuk, maar spannend”
Week van LGBTQ in de eerste aflevering van 'Saartje'
Deze week in ‘Saartje’: Alex Agnew en Margriet Hermans
Moora Vander Veken en Nic Balthazar op de sofa van ‘Saartje’ 
Kunstenares Saskia De Coster en politica Zuhal Demir deze week in ‘Saartje’

Films

Bekijk alles
Top