Blijft of vertrekt Cristiano Ronaldo bij Juventus?

Serie A |

Blijft ie, of vertrekt Ronaldo deze zomer? Daarover gaan momenteel alle gesprekken in de café’s van Turijn. De toekomstplannen van Cristiano Ronaldo zijn immers hoogst onzeker. Volgens sommigen staat CR7 dichtbij een overstap naar PSG, volgens anderen blijft hij trouw op post bij Juventus

Door Pickx

Deel dit nieuws

We willen niet met vingers wijzen maar het is Cristiano Ronaldo zelf die de geruchtenmolen op gang heeft gebracht. Dat deed hij door een foto op Instagram te plaatsen met daaronder het bijschrift ‘Decision Day’. Door deze suggestieve woorden verslikten bijna alle Italiaanse sportjournalisten zich in hun koffie waarna ze op onderzoek uitgingen. “Wil Cristiano weg wil uit Italië?”, vraagden ze zich af.

Enige prijs

Misschien wel, want Cristiano Ronaldo kon de afgelopen drie jaar met Juventus heus geen potten breken in de Champions League, de hoogst aangeschreven voetbalcompetitie ter wereld. Om op het kampioenenbal te kunnen schitteren, heeft hij wellicht andere teammakkers nodig. Dat blijkt eens te meer uit het afgelopen seizoen waarin Juventus zowel de Italiaanse titel als de beker aan de neus voorbij zag gaan én zich heeft moeten reppen om in de Champions League te spelen.

Het bestuur rook enkele maanden geleden al onheil. Het plande daarom enkele grote veranderingen die Juventus opnieuw in staat moeten stellen om aansluiting te vinden bij de Italiaanse top. Of die veranderingen ook successen zullen garanderen in de Champions League, moet nog blijken. Feit is dat deze trofee de enige prijs is die CR7 écht bezighoudt, ook al is hij op vakantie.

Als Cristiano geen zin heeft in afwachten, dan is het misschien een goed idee om af te zakken naar Parijs. In de lichtstad kan hij immers samenspelen met Keylor Navas, Achraf Hakimi en Sergio Ramos, de meest recente aanwinst van PSG. Bovendien zou CR7 volgend seizoen bij PSG zeker zijn dat hij loon naar werken krijgt, al is dat in de voetbalwereld een relatief begrip. Wat er ook van zij: Cristiano staat voor een aartsmoeilijke keuze en dat in de herfst van zijn carrière.

Dankzij de optie All Sports kan je naar believen genieten van de zenders Eleven Sports en Pickx+ Sports. Ben je nog geen abonnee? Krijg dan nu één maand gratis om de terugkeer van de Serie A mee te maken, die opnieuw historisch belooft te worden.
 


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top