Yves V, de voorvader van het Belgische succes in Tomorrowland

Yves V is een van de eerste Belgische dj's die succes boekte buiten de landsgrenzen. Hij is een van de steunpilaren van Tomorrowland en was uiteraard aanwezig op deze tweede digitale editie van Tomorrowland Around The World. Zijn exclusieve set is nu beschikbaar op Proximus Pickx.

De Antwerpenaar Yves Van Geertsom, beter bekend als Yves V, is een Belgische dj en producer, wiens internationale carrière rond 2009 begon met zijn track 'Insane Pressure'. Sindsdien is hij doorgedrongen tot de Beatport Top 100 en heeft hij meegewerkt aan een aantal tracks, waaronder 'Madagascar' met Dimitri Vegas & Like Mike en Angger Dimas, 'Cloudbreaker' met Basto!, 'Momentum' met zijn tegenhanger Regi, 'Old Skool Sound' met Chuckie en 'Direct Dizko' met Sander van Doorn.
 
Zijn remixen brachten hem in de hiphopscene bij artiesten als Timbaland, Missy Elliott en Ginuwine. Hij heeft een reeks grote hits gehad, waaronder 'Wait Till Tomorrow' met Regi featuring Mitch Crown in 2014. Meer recent, in 2019, brachten Yves V, Afrojack en Icona Pop de single 'We Got That Cool' uit, die zowel nummer 4 bereikte in de Amerikaanse hitlijsten als in Billboard's Dance/Mix Show Airplay lijst.
 
In 2015 was hij de eerste Belgische dj naast Dimitri Vegas & Like Mike die de top 40 van DJ Mag binnenkwam, met een 34e plaats.

Steunpilaar van Tomorrowland

Steeds begeleid door het duo Dimitri Vegas & Like Mike, werd Yves V een van de eerste Belgische residents van het befaamde Tomorrowland festival. Hij was de eerste Belg die in 2007 op het hoofdpodium stond, samen met internationale artiesten als Armin Van Buuren en David Guetta. Hij heeft al acht keer op het hoofdpodium gestaan en heeft deelgenomen aan alle mogelijke versies van Tomorrowland over de hele wereld. Natuurlijk heeft hij ook opgetreden op de laatste twee virtuele edities van het festival.
 
Yves V en negen andere Tomorrowland dj-sets exclusief op Pickx.be.
 
Voor fans van Yves V heeft Pickx.be goed nieuws. Vanaf nu kan je enkel bij Proximus Pickx de exclusieve dj-sets van Nicky Romero bekijken tijdens Tomorrowland Around The World - The Digital Festival. Volg deze link en ontdek de dj-sets van Lost Frequencies, Yves V, Ofenbach, Charlotte De Witte, Claptone, Alan Walker, Kölsch, Armin Van Buuren, Afrojack en Nicky Romero. Maar ook Amelie Lens, Adriatique en Adam Beyer!
 
Herbeleef de meest magische momenten van Tomorrowland Around The World - The Digital Festival 2021 exclusief op Pickx.be.
 
Bekijk de 10 exclusieve dj-sets van 18 juli tot 26 augustus 2021 en de exclusieve special van 60 minuten van 18 juli tot 31 december 2021 op Pickx.be, op de Proximus Pickx-app of in de Proximus VOD-catalogus.
 
De 60 minuten durende special ‘Tomorrowland Around The World - The Digital Festival’ is ook te zien op Pickx Live.
 
Herbeleef de meest magische momenten van 'Tomorrowland Around the World - the digital festival' exclusief op Proximus Pickx.
 
Ontdek de hoogtepunten van de eerste dag van 'Tomorrowland Around the World 2020'.
 
Bekijk de leukste momenten van de tweede dag van 'Tomorrowland Around the World 2020'.
 
Bekijk hier de exclusieve oudejaarseditie van Tomorrowland.

Muziek

Bekijk alles
Top