Nicky Romero, de Nederlandse DJ met gouden samenwerkingen

Nicky Romero is een vaste waarde op Tomorrowland, maar heeft ook een aantal geweldige samenwerkingen. De Nederlandse DJ was opnieuw aanwezig op deze tweede editie van Tomorrowland Around The World - The Digital Festival. Bekijk de nieuwe set die hij speciaal voor de gelegenheid heeft samengesteld op Pickx.be.

Toulouse

Nicky Romero, wiens echte naam Nick Rotteveel is, komt uit Nederland en is een iconische dj en songwriter in de wereld van house muziek. Hij is actief sinds 2010 met sounds als 'My Friend'. Romero brak pas echt door in 2012 met zijn track 'Toulouse'. Hij stond enkele weken in de top 10 op Beatport, en in diezelfde periode werd hij door DJ Mag uitgeroepen tot 'beste nieuwkomer in de lijst', waar hij op nummer 17 binnenkwam.

Koning van de samenwerkingen

Nicky Romero liet zich al snel opmerken bij andere bekende dj's en tekende talloze succesvolle featurings. In 2012 werd hij resident op Ibiza naast David Guetta. Datzelfde jaar bracht hij een hit uit die een echt fenomeen werd in Europa, 'I Could Be The One' met Avicii. Dit stuwde hem naar de zevende plaats in DJ Mag in 2013. Sindsdien heeft hij samengewerkt met enkele van de grootste namen: Tiësto, Fedde Le Grand, David Guetta, Sander van Doorn, Avicii, Krewella, Hardwell, Calvin Harris, en NERVO, om er maar een paar te noemen.

Globetrotter

Zijn succes stuwde de Nederlandse DJ naar een wereldwijde faam. Hij werd resident dj op Ibiza, Light Las Vegas, alsook op vele grote festivals zoals: Ultra Music Festival, Coachella, Electric Daisy Carnival (Las Vegas en Puerto Rico), Sensation White en Tomorrowland. Het publiek herinnert zich vooral zijn veruit beste liveoptreden, tijdens TomorrowWorld in 2013.
 
Nicky Romero en negen andere Tomorrowland dj-sets exclusief op Pickx.be
 
Voor Nicky Romero fans heeft Pickx.be goed nieuws. Vanaf nu kan je enkel bij Proximus Pickx de exclusieve dj-sets van Nicky Romero bekijken tijdens Tomorrowland Around The World - The Digital Festival. Volg deze link en ontdek de dj-sets van Lost Frequencies, Yves V, Ofenbach, Charlotte De Witte, Claptone, Alan Walker, Kölsch, Armin Van Buuren, Afrojack en Nicky Romero. Maar ook Amelie Lens, Adriatique en Adam Beyer!
 
Herbeleef de meest magische momenten van Tomorrowland Around The World - The Digital Festival 2021 exclusief op Pickx.be.
 
Bekijk de 10 exclusieve dj-sets van 18 juli tot 26 augustus 2021 en de exclusieve special van 60 minuten van 18 juli tot 30 november 2021 op Pickx.be, op de Proximus Pickx-app of in de Proximus VOD-catalogus.
 
De 60 minuten durende special ‘Tomorrowland Around The World - The Digital Festival’ is ook te zien op Pickx LiveHerbeleef de meest magische momenten van 'Tomorrowland Around the World - the digital festival' exclusief op Proximus Pickx.

Ontdek de hoogtepunten van de eerste dag van 'Tomorrowland Around the World 2020'.
Bekijk de leukste momenten van de tweede dag van 'Tomorrowland Around the World 2020'.
Bekijk hier de exclusieve oudejaarseditie van Tomorrowland.


Muziek

Bekijk alles
Top