De Bundesliga vier jaar langer op Eleven Sports

Bundesliga |
Het Duitse topvoetbal blijft op Eleven Sports. Eleven verlengde zonet de overeenkomst met de Bundesliga over uitzendrechten van de Bundesliga en de Bundesliga 2 voor de komende vier jaar, tot 2025.
 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Op 13 augustus gaat het nieuwe seizoen in de Bundesliga van start en opnieuw is het uitkijken naar de prestaties van onze huidige en toekomstige Rode Duivels. Axel Witsel, Thorgan Hazard en Thomas Meunier gaan met Borussia Dortmund weerd de strijd met Bayern München en zijn nieuwe trainer Julian Nagelsmann aan. Dedrick Boyata en Dodi Lukebakio staan bij Hertha Berlijn in de spotlights, Koen Casteels wil bij Wolfsburg zijn blessure van eind vorig seizoen wegspelen en Sebastiaan Bornauw moet FC Köln weer volledig op de rails krijgen. Je kan niet naast onze Belgen kijken in een competitie die nooit teleurstelt. 
De voorbije jaren was de Bundesliga al te zien op Eleven Sports en daar komen nu nog eens 4 seizoenen bij, tot en met het seizoen 24-25. 
 
Filip Daems, analist Eleven Sports en ex-Borussia Mönchengladbach: “Het is fantastisch nieuws dat Eleven de overeenkomst met de Bundesliga opnieuw verlengt. Ik ben benieuwd naar de manier waarop Julian Nagelsmann zijn stempel op Bayern München zal willen drukken. En zeker weten dat Thorgan, Axel en Thomas, na hun blessures van vorig seizoen, gebrand zijn om met Dortmund eindelijk de hegemonie van Bayern te doorbreken. Ik kijk er alvast naar uit.”
 
Naast de Duitse eerste klasse, heeft Eleven ook de rechten verworven van Bundesliga 2 en van de Duitse Supercup. De Supercup wordt dit seizoen op 17 augustus gespeeld, tussen bekerwinnaar Dortmund en kampioen Bayern, in het Signal Iduna Park in Dortmund.
Naast live-uitzending van de wedstrijden uit de Duitse eerste en tweede klasse, zal Eleven wekelijks ook interviews en reportages brengen met onze Belgen in Duitsland maar ook met de grote sterren uit de Duitse competitie: Lewandowski, Haaland of nog Kingsley Coman.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top