Regi gaat op zoek naar nieuw talent in ‘Regi Academy’

Een van onze nationale DJ-trotsen Regi Penxten gaat opnieuw opzoek naar potentieel muziektalent. Na monsterhits met Jaap Reesema, Olivia Trappeniers, Camille Dhont en Milo Meskens, gaat hij dit najaar samen met VTM 2 op zoek naar een nieuwe straffe stem die dé ster wordt van zijn volgende single.
 

Na monsterhits met Jaap Reesema, Olivia Trappeniers, Camille Dhont en Milo Meskens, gaat Regi Penxten dit najaar samen met VTM 2 op zoek naar een nieuwe straffe stem die dé stem moet wordent van zijn volgende single. Met de camera in hun kielzog slaan Regi en zijn team deze zomer hun tenten op aan het Q-Beach House in Oostende. Vanop het strand zal een vierkoppige jury, waaronder Regi zelf, één en al oor zijn voor de prestaties van de kandidaten. Welk nog onbekend talent staat samen met Regi op het podium van een bomvol Sportpaleis voor één van de muzikale hoogtepunten van het jaar? En wie zal samen met onder andere Jaap Reesema en Olivia Trappeniers de pannen van het dak zingen tijdens Regi’s eerste solo-concert? 

Samen knallen in het Sportpaleis

We weten intussen dat Penxten een neus heeft voor toekomstig talent. Hen opleiden tot een volwaardige muzikant of zangtalent, doet hij erg graag. “Ik ga deze zomer op zoek naar een ongeslepen diamant. De Regi Academy wordt een once-in-a-lifetime-ervaring voor iedereen met een unieke stem en présence. De winnaar duikt met mij in de studio en wordt de stem én ster van mijn nieuwe single. En op 30 oktober gaan we samen knallen in het Sportpaleis.”
 
Bij VTM wordt het een druk najaar met heel wat zoektochten naar aspirant-celebrity’s. Naast ‘Regi Academy’ gaat ook de meidengroep K3 op zoek naar een nieuwkomer, nu Klaasje haar afscheid aankondigde.

Muziek

Bekijk alles
Top