De tweede editie van Enjoy The City palmt in de vier weekends tussen 17 juli en 8 augustus de Grote Markt in Brussel in voor live evenementen en bijzondere animaties. Met het initiatief wil de stad Brussel de economische spelers een hart onder de riem te steken.
Wie de komende weken in de hoofdstad vertoeft, kan vier weekends lang op de Grote Markt terecht voor spektakel. Elke zaterdag en zondag tussen 12 en 20 uur staan er animaties gepland. 

Op 17 en 18 juli moeten enkele romantische luchtshows de toeschouwers verbazen. In het volgende weekend, op 24 en 25 juli, zorgen hiphop-demonstraties voor de sfeer en staan er ook live painting en spectaculaire BMX-shows op het programma. 

Op 31 juli en 1 augustus moeten enkele mysterieuze voorstellingen de bezoekers verrassen en in het laatste weekend van 7 en 8 augustus strijken grote XXL-figuren en steltenlopers neer op het mooiste plein van de hoofdstad.

"Na het succesvolle initiatief van vorig jaar resulteerde het programma van deze tweede editie in een waardevolle samenwerking tussen onze Brusselse artiesten en de spelers van de evenementensector. Met een gevarieerd artistiek programma willen we de heropening van de terrassen en de koopjesperiode nog niets leuker maken en van Brussel uw bestemming maken deze zomer", zegt Fabian Maingain, Schepen van Economische Zaken.