Herbeleef de Tomorrowland dj-set van Charlotte de Witte op Pickx.be

De naam van Charlotte de Witte klinkt als een klok in de internationale electro- en technoscene. Bovendien is ze al enkele jaren een de meest iconische gezichten van Tomorrowland. Ze was bij de tweede virtuele editie van Tomorrowland Around The World opnieuw van de partij en haar set is nu exclusief te herbekijken via Pickx.be.

Als een van de meest gevraagde festival-dj's heeft Charlotte de Witte al opgetreden op talloze concerten. In 2019 had ze alleen al 39 optredens op festivals op alle continenten. Onze landgenote is stilaan een sterkhouder op alle grote internationale podia en neemt deel aan de meest prestigieuze festivals ter wereld. Met remixes als 'Space Raiders' veroverde ze de wereld en ook afgelopen jaar bleef ze haar publiek motiveren met talloze livestreams, of die nu vanop het Gravensteen in Gent werden uitgezonden of recent vanop het Mugellocircuit in het Italiaanse Toscane.
 
In België is ze uiteraard de onbetwiste nummer 1 voor veel kenners van het genre. In 2011 maakte ze voor het eerst kennis met Tomorrowland, toen nog onder haar pseudoniem Raving George. Onder die naam won ze de 'Red Bull-Elektropedia'-competitie. Dankzij deze overwinning mocht ze voor het eerst op het hoofdpodium van Tomorrowland draaien en kreeg ze wereldwijde bekendheid in de elektroscene.

Tomorrowland Around The World - the digital festival

De hele culturele sector moest het in 2020 over een andere boeg gooien, en dat was voor de organisatoren van Tomorrowland niet anders. En dat is wonderwel gelukt, want Tomorrowland biedt festivalgangers over de hele wereld al twee zomers lang een virtuele versie aan: Tomorrowland Around The World - the digital festival. Charlotte de Witte was vorig jaar al een van de headliners en schitterde ook dit jaar prominent op de affiche. Dit jaar draaide ze een nieuwe set, waar fans over de hele wereld natuurlijk reikhalzend naar uitkeken.

Charlotte de Witte en 9 andere Tomorrowland dj-sets exclusief op Pickx.be

Speciaal voor fans van Charlotte de Witte heeft Pickx.be goed nieuws. Vanaf nu kan je enkel bij Proximus Pickx Charlottes exclusieve dj-set van 'Tomorrowland Around the World - the digital festival' bekijken. Surf zeker verder via deze link en ontdek ook de dj-sets van Lost Frequencies, Yves V, Ofenbach, Charlotte De Witte, Claptone, Alan Walker, Kölsch, Armin Van Buuren, Afrojack en Nicky Romero... maar evengoed Amelie Lens, Adriatique en Adam Beyer.

Herbeleef de meest magische momenten van 'Tomorrowland Around the World - the digital festival 2021' exclusief op Pickx.be.
 
Bekijk de 10 exclusieve dj-sets van 18 juli tot 26 augustus 2021 en een exclusieve 60-minuten special van 18 juli tot 30 november 2021 op Pickx.be, in de Proximus Pickx-app of in de Proximus VOD-catalogus.

De 60-minuten special van 'Tomorrowland Around The World - the digital festival' is ook op Pickx Live te bekijken.

Ontdek hier de hoogtepunten van '
Tomorrowland Around The World - the digital festival' 2020:

Ontdek de hoogtepunten van de eerste dag van 'Tomorrowland Around the World 2020'.
Bekijk de leukste momenten van de tweede dag van 'Tomorrowland Around the World 2020'.
Bekijk hier de exclusieve oudejaarseditie van Tomorrowland.

Muziek

Bekijk alles
Top