VTM pakt uit met een nieuw programma. Vanaf maandag 19 juli om 21u15 kan je bij VTM zes weken lang 'Waarheid Durven of Doen' bekijken. Bij Proximus Pickx blikken we alvast even vooruit.
'Waarheid Durven of Doen' zal vanaf maandag tot en met donderdag op de buis zijn en dat zes weken lang. In het VTM-programma worden elke avond vier bekende gasten samengebracht in een riante villa in Oostkamp.

Leuk concept

De gasten staan er voor een grote verrassing. Ze weten namelijk niet wie de andere gasten zijn en wat de avond voor hen in petto heeft. De vier gasten zorgen zelf voor het menu, van aperitief tot dessert. De gangen zijn de rode draad doorheen de avond maar de vier aanwezigen krijgen tegelijkertijd pittige vragen, uitdagende opdrachten en dilemma’s op het menu of anders gezegd: Waarheid Durven of Doen.

Per aflevering komt er ook een special guest langs die een uitdaging toelicht. Op die avond kan en mag alles. Iedereen doet wat hij/zij wil en kiest zelf hoever de persoon in kwestie wil gaan in het spel. Toch houden de gasten best één ding in het achterhoofd: op het einde doet de verliezer de volledige afwas.

Schoon volk

De winnaar van de avond mag dan weer een uitdaging voor de volgende dag verzinnen. De eerste namen die het lef hebben om lastige vragen te beantwoorden en bijzondere uitdagingen aan te gaan zijn alvast bekend: Faroek Özgünes, Kelly Pfaff, Vincent Fierens, Kamal Kharmach, Freek Braeckman, Peter Van de Veire, Kim van Oncen, Bart Kaëll, Anouk Matton, Herman Brusselmans, Niels Albert en Ingeborg.

Bekijk ‘Waarheid Durven of Doen’ vanaf 19 juli van maandag tot en met donderdag om 21u15 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!