Justin Timberlake verovert na de muziek- ook de filmwereld

Films | Justin Timberlake kende tot op heden al een prachtige muziekcarrière. De afgelopen jaren wist hij ook als acteur al furore te maken. Naar aanleiding van de film 'Runner Runner', vanavond om 20u35 te bekijken op Play4, gingen we bij Proximus Pickx zijn beste films eens af.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Social Network

In 2010 kwam de filmcarrière van Justin Timberlake, die tot dan kleine rolletjes speelde in enkele films, in een stroomversnelling. Hij kreeg een stevige rol in ‘The Social Network’. Timberlake kroop er in de huid van Sean Parker, die het downloadplatform Napster ontwikkelde. Parker weet zich in de gunst van Mark Zuckerberg (gespeeld door Jesse Eisenberg) te spelen. Daardoor komt Parker mee in het bestuur van Facebook, wat een gouden zet blijkt te zijn. Timberlake vertolkte de rol van Parker met brio en Hollywood gaf hem nadien steeds meer kansen.

‘The Social Network’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Friends with Benefits

Een jaar na ‘The Social Network’ maakt Timberlake zijn opwachting in ‘Friends with Benefits’. Daar speelt hij Dylan Harper en krijgt hij via headhunter Jamie Rellis (Mila Kunis) een job aangeboden bij het topmagazine GQ. Hij moet het magazine vooral online naar een hoger niveau loodsen. Rellis en Harper kunnen het meteen met elkaar vinden en beiden sluiten een deal: ze worden friends with benifits.

Dat wil zeggen dat ze enkel seks hebben, maar dat ze geen koppel zijn. Er komen geen gevoelens bij kijken. Maar dat blijkt ijdele hoop te zijn, wanneer er toch gevoelens aan bod komen… Een flinterdun verhaal, maar de chemie tussen Timberlake en Kunis is duidelijk aanwezig. De leuke vibe in de film zorgt voor een ontspannend effect en de film boekte dan ook het nodige succes.

Ontdek ‘Friends with benefits’ op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Trolls

Nadat hij eerder al meewerkte aan de animatiefilm 'Shrek', deed Timberlake in 2016 mee aan 'Trolls'. Hij spreekt er de stem in van Branch. Prinses Poppy is de vrolijke leidster van de trollen. Samen met haar tegenpool Branch moet het onwaarschijnlijke duo hun vertrouwde wereld verlaten en belanden ze samen in een avontuur dat hun krachten op de proef stelt. Hun vijanden zijn de Bergens, pessimistische wezens die enkel blij zijn als ze trollen in hun maag hebben zitten.

Timberlake maakte met het zeer catchy nummer 'Can’t Stop the Feeling' de soundtrack van de film. Dat nummer werd genomineerd voor een Academy Award en won een Grammy Award.

‘Trolls’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Palmer

In 'Palmer' liet Timberlake zien dat hij ook diepgaande rollen feilloos weet in te vullen. Eddie Palmer was een beloftevolle rugbyspeler, tot hij naar de gevangenis moet. Na het uitzitten van zijn straf van 12 jaar keert hij terug naar zijn geboortedorp, waar er de nodige argwaan is tegenover hem. Hij ontmoet er echter zijn buurjongen Sam. Palmer krijgt een goede band met de jongen en probeert zo een positieve draai aan zijn leven te geven.

Bekijk 'Runner Runner' vanavond om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top