Real Madrid-voorzitter Florentino Perez is niet opgezet met de publicatie van enkele oude opnames door de Spaanse nieuwssite El Confidencial. Daarin uit hij kritiek op twee clublegendes, Raul en Iker Casillas. Volgens Perez gaat het om een afrekening voor zijn steun aan het inmiddels ter ziele gegane Super League-project.
In een van de opnames die dateren van 2006, net na het einde van zijn eerste termijn aan het hoofd van Real, vertelt Perez het volgende over doelman Casillas, die van 1999 tot 2015 tussen de palen stond bij de Koninklijke: "Hij is een van de grootste oplichters, en de tweede is Raul". De voormalige topspits trad van 1994 tot 2010 aan voor Real Madrid, niemand speelde meer wedstrijden in het shirt van Los Blancos. "De twee grootste oplichters van Real zijn eerst Raul en daarna Casillas", klinkt het verder. 

Raul werkt momenteel als beloftecoach bij Real Madrid, Casillas is assistent van de algemeen directeur van de Real Madrid Foundation.

"De gepubliceerde quotes komen uit gesprekken die in het geheim werden opgenomen door (de journalist) José Antonio Abellan, die ze al jaren zonder succes probeert te verkopen", verklaart Florentino Perez in een persbericht van de club. Hij betreurt dat zinnen uit hun context zijn gehaald.

"Ik denk dat die opnames nu, na zoveel jaren, naar buiten komen omdat ik een van de drijvende krachten achter de Super League ben", aldus de Real-voorzitter, die niet uitsluit dat hij juridische stappen zal nemen.

Samen met FC Barcelona en Juventus blijft Real nog steeds achter de Super League staan. Die quasi gesloten competitie voor de elite van het Europees voetbal werd in april 48 uur na de lancering alweer afgevoerd na massale kritiek. 

Florentino Perez was voorzitter van Real Madrid van 2000 tot februari 2006. In 2009 kwam hij opnieuw aan het hoofd van de club, in april werd hij zonder tegenkandidaat herverkozen.