Nieuw in Movies & Series

Zet die popcorn al maar klaar, want er staat een nieuwe lading topfilms en -series op je te wachten!

Hier vind je een overzicht van de nieuwe titels in Movies & Series.

Man in Room 301

De Finse thrillerserie ‘Man in Room 301’ begint op een midzomeravond in 2007, wanneer peuter Tommi Kurtti sterft door een pistoolschot. De 12-jarige Elias zou de schuldige zijn. Later krijgt de familie Kurtti tijdens de zomer van 2019 een anonieme dreigbrief en op vakantie in Griekenland menen ze Elias te zien in hun resort. Terwijl het verleden hen razendsnel inhaalt, dreigt de vraag: kunnen zij elkaar wel recht in de ogen kijken?

‘Man in Room 301’ is nu beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Lucy

In de thriller ‘Lucy’ speelt Scarlett Johansson de rol van jonge studente Lucy die via haar vriendje in gevaar komt. Lucy wordt ontvoerd door een groep mannen door wie ze op een vreselijke manier tot drugskoerier omgevormd wordt. Wanneer chemische stoffen beginnen te lekken in haar lichaam, krijgt Lucy bovennatuurlijke krachten waardoor ze haar volledige breincapaciteit kan gebruiken. Verward zoekt ze hulp bij een neuroloog (Morgan Freeman) en zint op wraak.

‘Lucy’ is nu beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

20th Century Women

Hoe wordt je zoon een goede man? De heerlijke film ‘20th Century Women’ vertelt het verhaal van Dorothea Fields (Annette Bening), een alleenstaande moeder met een tienerzoon, Jamie (Lucas Jade Zumann), in Californië in 1979. Dorothea kan wel wat hulp gebruiken wanneer Jamie in een rebelse fase komt. Abbie (Greta Gerwig), een punkkunstenares, en Julie (Elle Fanning), Jamies slimme en eigenzinnige vriendin, dragen hun steentje bij. Uiteindelijk ontdekken ze samen wat liefde en vrijheid betekenen onder de Californische zon.

‘20th Century Women’ is vanaf 28 juli beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

The House That Jack Built

De psychologische horrorfilm ‘The House That Jack Built’ van regisseur Lars von Trier is niet voor gevoelige kijkers. De hyperintelligente seriemoordenaar Jack (Matt Dillon) vertelt in vijf delen over zijn moorden, die hij elk als een kunstwerk op zich beschouwt. Terwijl hij de hete adem van de politie in zijn nek voelt, neemt hij steeds meer risico’s om zijn visie te creëren. Met onder andere topacteurs Uma Thurman, Bruno Ganz en Siobhan Fallon Hogan.

‘The House That Jack Built’ is vanaf 5 augustus beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

‘The House That Jack Built’ is vanaf 5 augustus beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx!

Parlement

In de comedyserie ‘Parlement’ arriveert de jonge Franse parlementaire assistent Samy Kantor in Brussel voor zijn eerste werkdag. Hij is totaal onbekwaam, maar al snel wordt duidelijk dat hij niet de enige is. Zijn taak: een rapport opstellen over de wanpraktijk van het afsnijden van haaienvinnen voor het Europees parlement. Samy heeft zes maanden de tijd om een verschil te maken in de wereld – hoe moeilijk kan dat zijn?

‘Parlement’ is vanaf 6 augustus beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Justified S3

De serie 'Justified' won verschillende Emmy’s en is het ontdekken meer dan waard. Raylan Givens (Timothy Olyphant), een U.S. Marshal met controversiële opvattingen, stelt zijn eigen rechtvaardigheidsgevoel vaak boven de wet. Zowel zijn oversten als de criminelen die hij oppakt, kunnen hem niet luchten. Als hij in Florida een voortvluchtige crimineel neerschiet, wordt hij overgeplaatst naar Lexington, Kentucky. Hij keert terug naar zijn geboorteplaats, een landelijke mijnstad, waar hij oog in oog komt te staan met zijn voormalige schoolgenoot Boyd Crowder (Walton Goggins). De rivaliteit spat van het scherm! Bekijk het eerste, tweede en derde seizoen.

Het derde seizoen van ‘Justified’ is vanaf 8 augustus beschikbaar in de Movies & Series catalogus.

Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.


Think Like a Dog

Wat gaat er echt om in het hoofd van een hond? De 12-jarige Oliver (Gabriel Bateman) komt er per ongeluk achter! Wanneer een wetenschapsexperiment fout gaat, blijkt hij opeens telepathisch verbonden met zijn hond Henry. Het komische duo kan vanaf nu beter dan ooit samenwerken om familie- en schoolproblemen te overwinnen. Fijne familiefilm met Megan Fox en Josh Duhamel.

‘Think Like a Dog’ is vanaf 23 augustus beschikbaar in de Movies & Series catalogus.

Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Series

Bekijk alles
Top