Nieuw in de Proximus VOD-catalogus

Nieuw in de Proximus VOD-catalogus: films vol spanning, ontroering en humor!

Lees snel verder en ontdek het nieuwe aanbod.

Those Who Wish Me Dead

In de spannende thriller ‘Those Who Wish Me Dead’ is tiener Connor (Finn Little) getuige van de moord op zijn vader (Jake Weber) in een groot bos. De moordenaars (Nicholas Hoult, Aidan Gillen) willen hem te pakken krijgen en hem het zwijgen opleggen, maar tijdens zijn vlucht wordt hij gelukkig opgevangen door brandwacht en overlevingsdeskundige Hannah (Angelina Jolie). Als de mannen uiteindelijk het bos in brand steken, moeten Hannah en Connor alles uit de kast halen om te overleven.

‘Those Who Wish Me Dead’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


Sons of Philadelphia

In ‘Sons of Philadelphia’ zie je de Belgische topacteur Matthias Schoenaerts aan het werk. Peter (Schoenaerts) groeide op in een Ierse maffiafamilie in Philadelphia, waardoor hij als kind traumatische verliezen meemaakte. Als zijn vader op een gewelddadige manier sterft, wordt hij opgenomen in het gezin van zijn neef Michael (Joel Kinnaman). De twee vertrouwen elkaar daardoor blindelings, maar terwijl Michael opklimt in de maffiahiërarchie, wil Peter die wereld liefst de rug toekeren.

‘Sons of Philadelphia’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


Come Play

In ‘Come Play’ wordt de ergste nachtmerrie van elke ouder werkelijkheid. Oliver (Azhy Robertson), een jongetje met autisme dat enkel communiceert via zijn smartphone, voelt zich vaak eenzaam. Op een dag ontdekt hij de app ‘Misunderstood Monsters’ die het verhaal vertelt van Larry, een monster dat ‘gewoon graag een vriendje wil’. Vanaf dat moment beginnen vreemde dingen te gebeuren met Oliver en zijn omgeving. Zijn ouders Sarah (Gillian Jacobs) en Marty (John Gallagher Jr.) moeten er alles aan doen om hun zoon te redden van het monster dat hun leven wil binnendringen.

‘Come Play’ is vanaf 9 augustus beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!The Stand In

Actrice Drew Barrymore speelt maar liefst twee rollen in de komedie ‘The Stand In’! Candy (Barrymore) is een succesvolle filmster die doorheen de jaren problemen met drugs en woedeaanvallen ontwikkeld heeft. Wanneer ze voor belastingontduiking opgepakt wordt en als straf een ontwenningskuur moet volgen maar daar helemaal geen zin in heeft, trommelt ze haar voormalige invalster Paula (Barrymore) op. Die neemt langzaam maar zeker meer en meer vervelende taken van haar over, tot ze bijna haar hele leven inpalmt.

‘The Stand In’ is vanaf 16 augustus beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!Godzilla vs. Kong

‘Godzilla vs. Kong’ brengt je een titanengevecht dat nog lang zal nazinderen! Kong vertrekt met zijn groep bondgenoten en Jia, een jong weesmeisje met wie hij een speciale band heeft, op een gevaarlijke reis naar zijn ware thuis. Ze lopen er Godzilla tegen het lijf, die buiten zijn zinnen is van woede en overal waar hij komt dood en verderf brengt. Kong en Godzilla gaan met elkaar het gevecht aan, beïnvloed door mysterieuze en ongeziene krachten die diep vanuit de aarde lijken te komen. Wie wint de ultieme strijd?

‘Godzilla vs. Kong’ is vanaf 18 augustus beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!The Nest

In de beklijvende thriller ‘The Nest’ zit de jonge Samuel (Justin Korovkin) door een ziekte in een rolstoel. Samen met zijn moeder Elena (Francesca Cavallin) woont hij geïsoleerd in een groot landhuis aan de rand van een bos. Samuel wil niets liever dan naar buiten gaan, maar zijn moeder verbiedt het hem. Wanneer het gezin huishoudster Denise (Ginevra Francesconi) in dienst neemt, komt er een beetje hoop voor Samuel. Alleen is Elena daar helemaal niet mee opgezet.

‘The Nest’ is vanaf 25 augustus beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


Cowboys

In het pakkende drama ‘Cowboys’ schittert Steve Zahn als Troy, een bezorgde vader die net van zijn vrouw Sally (Jillian Bell) gescheiden is. Als Sally weigert om hun transzoon Joe (Sasha Knight) te laten leven volgens zijn ware identiteit, verdwijnt Troy met Joe in de wildernis van Montana. Politiedetective Faith (Ann Dowd) wordt ingeschakeld om Joe te vinden, maar ze krijgt het moeilijk wanneer ze langzaam maar zeker meer te weten komt over zijn familiesituatie.

‘Cowboys’ is vanaf 25 augustus beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus als Premium-film voor €7,99.

Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


Films

Bekijk alles
Top