'Tomorrowland Around The World - the digital festival': herbeleef 10 exclusieve dj-sets via Proximus Pickx

De organisatie van Tomorrowland, het beroemde muziekfestival, bleef ook dit jaar niet bij de pakken zitten. Voor het tweede jaar op rij vond er een digitale editie plaats. 'Tomorrowland Around The World - the digital festival' verving de jaarlijkse bijeenkomst in De Schorre in Boom. En voor de gelegenheid biedt Proximus Pickx jou 10 exclusieve dj-sets aan van het wereldberoemde festival die je hier gratis kan bekijken.

De eerste virtuele editie van Tomorrowland in 2020 was zo'n groot succes dat het festival opnieuw digitaal terugkeerde op vrijdag 16 en zaterdag 17 juli 2021. Nog meer dan eerder hebben de organisatoren alles op alles gezet om met 3D-technologie en speciale effecten een ongeziene show te presenteren. Ook aan de line-up is gedacht, met zorgvuldig uitgekozen dj's die tot de wereldtop van de elektronische muziek behoren.
 
In het digitale Tomorrowland is iedereen welkom, met elke compatibele smart-tv, PC, smartphone of tablet, vanuit eender welk land ter wereld. Dankzij deze digitale editie kon je Tomorrowland opnieuw op een veilige manier van thuis uit volgen. Je surfte van het ene podium naar het andere, beluisterde de beste nummers en bekeek magnifieke shows met laserlicht en vuurwerk in overvloed.
 
Vanaf nu kan je enkel en alleen bij Proximus Pickx 10 exclusieve DJ-sets van 'Tomorrowland Around The World - the digital festival' bekijken. En de namen die we aanbieden, zijn niet van de minsten. Op het menu staan Lost Frequencies, Yves V, Ofenbach, Charlotte De Witte, Claptone, Alan Walker, Kölsch, Armin Van Buuren, Afrojack en Nicky Romero... maar evengoed Amelie Lens, Adriatique en Adam Beyer.

Herbeleef de meest magische momenten van 'Tomorrowland Around The World - the digital festival 2021' exclusief op Pickx.be.

Bekijk de 10 exclusieve dj-sets van 18 juli tot 30 november 2021 en een exclusieve 60-minuten special van 18 juli tot 31 december 2021 op Pickx.be, in de Proximus Pickx-app of in de Proximus VOD-catalogus.

De 60-minuten special van 'Tomorrowland Around The World - the digital festival' is ook op Pickx Live te bekijken.


Ontdek hier de hoogtepunten van 'Tomorrowland Around The World - the digital festival' 2020:

Ontdek de hoogtepunten van de eerste dag van 'Tomorrowland Around the World 2020'.
Bekijk de leukste momenten van de tweede dag van 'Tomorrowland Around the World 2020'.
Bekijk hier de exclusieve oudejaarseditie van Tomorrowland.

Muziek

Bekijk alles
Top