Kijk hoe Draco Malfoy (Tom Felton) het lichaam van Jezus zoekt in ‘Risen’ op VTM3!

Films |

Morgenavond kun je op VTM3 kijken naar ‘Risen’: een film van regisseur Kevin Reynolds waarin ene Tom Felton een belangrijke rol speelt. Felton, beter bekend als Draco Malfoy uit Harry Potter, plaagt in deze film geen collega-tovenaars, maar gaat op zoek naar het lichaam van Jezus. Proximus Pickx zocht uit welke andere dingen Felton nog heeft gedaan sinds hij afstudeerde op Zweinstein.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Na enkele kleine rolletjes te hebben gespeeld, onder andere aan de zijde van Jodie Foster in de film ‘Anna and The King’ (1999), kwam Tom Feltons grote doorbraak er in 2001. Toen kreeg hij immers de rol aangeboden van Draco Malfoy in de ‘Harry Potter’-filmserie. Felton, of beter gezegd Malfoy, groeide al gauw uit tot de ultieme slechterik. Hij werd wereldberoemd met zijn pestgedrag tegenover Harry Potter en zijn vrienden en zijn bijhorende kwajongensstreken op Zweinstein.

Ook nadat de laatste Harry Potter-film was ingeblikt, verscheen Felton nog op het grote scherm. In 2011 speelde hij bijvoorbeeld in 'Rise of the Planet of The Apes' en in 2014 in het Britse kostuumdrama ‘Belle’. In 2016 maakte hij heel wat indruk in de film ‘A United Kingdom’, net zoals in de films ‘Risen’ (2016) en Ophelia (2018). Fans van Felton kunnen op beide oren slapen want in 2021 speelt de Brit nog een rol in de film ‘De Slag om de Schelde’ van de Nederlandse regisseur Matthijs van Heijningen. 


Muziek

Tom Felton is naast een steengoede acteur ook een begenadigd zanger. Dat blijkt tenminste uit de vele muziekvideo’s die de man enkele jaren geleden heeft geplaatst op zijn YouTube-kanaal ‘Feltbeats’. Met liedjes zoals ‘Time Well Spent’, ‘Time isn’t Healing’ en ‘Silhouettes in Sunsets’ kun je gerust een avondje heerlijk wegdromen op zeemzoete muziek.

 

TikTok

De Britse acteur is, net zoals veel andere van zijn collega’s, net op tijd op de TikTok-trein gesprongen. Op het platform post hij video’s waarin hij zichzelf parodieert, grappen uithaalt met fans, muziekvideo’s zingt of zelfs officieuze audities doet. Felton heeft ondertussen al miljoenen fans en plaatst wekelijks inspirerende en grappige video’s.

 

Risen (2016)

Nadat Jezus werd gekruisigd en is komen te overlijden, doen er heel wat geruchten de ronde dat hij zal herrijzen. Om een eventuele opstand van de Joden te voorkomen, wordt de Romeinse officier Clavius (Joseph Fiennes) eropuit gestuurd om samen met zijn schildknaap Lucius (Tom Felton) het lichaam te vinden. Clavius gelooft eerst niets van alle verhalen maar begint hoe langer hoe meer te twijfelen...

Bekijk 'Risen' op donderdag om 20u30 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top