Deze films en series mag je deze week niet missen!

Films |

Het goede weer laat nog even op zich wachten. Gelukkig maar dat er nog steengoede films en series worden uitgezonden! Proximus Pickx selecteerde alvast enkele kijktips om de komende zeven dagen door te komen.

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Lock, Stock & Two Smoking Barrels (2011)

De vier Britse vrienden Eddy, Soap, Tom en Bacon verliezen door een oneerlijk spelletje poker een smak geld. Hierdoor staan ze in de schulden bij een Londense maffiabaas. Ze moeten snel geld bij elkaar zien te krijgen en ontdekken dat hun buren een groep drugsdealers gaan overvallen. Als ze sneller dan hun buren zijn, loopt volgens de vrienden alles goed af. 

Bekijk 'Lock, Stock & Two Smoking Barrels' maandag om 20u30 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Gotti (2018)

John Gotti (John Travolta) komt in 1986 aan het hoofd te staan van één van de machtigste misdaadfamilies van de Verenigde Staten, de Gambino’s. In 1989 vergaat het de man echter minder goed want dan wordt hij verraden door een lid van de familie en vervolgens opgepakt door de politie. Hierdoor verdwijnt Gotti in de cel waar hij in 2002 is overleden aan kanker. 

Bekijk ‘Gotti’ dinsdag om 20u30 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Misdaaddokters

Gilles De Coster confronteert de misdaaddokters met de vele tragische taferelen die ze door hun job onder ogen moeten zien. Hij is ook benieuwd naar hun kijk op het leven en stelt hen de vraag: “Is er volgens jullie leven na dood?”

Bekijk ‘Misdaaddokters’ woensdag om 20u35 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Shoplifters (2018)

Een Japans gezin leeft in erbarmelijke omstandigheden en pleegt regelmatig winkeldiefstallen om te kunnen overleven. Op een dag plukken ze het jonge dakloze meisje Yuri van straat. Ze nemen het meisje in hun midden op en leren ook haar hoe ze moet stelen. Alles gaat goed, tot een onverwachte gebeurtenis een aantal dramatische geheimen uit het verleden blootlegt. 

Bekijk ‘Shoplifters’ donderdag om 21u30 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

 

The Forbidden Kingdom (2008)

De New Yorkse tiener Jason is al zijn hele leven lang bezeten door kungfufilms. Wanneer hij op een dag in een winkel in Chinatown een wapenstok vindt van een oude Chinese krijger, wordt hij teruggestuurd in de tijd naar het oude China. Daar moet hij meehelpen om een oude koning te bevrijden.

Bekijk ‘The Forbidden Kingdom’ vrijdag om 22u25 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top