A Symphonic Evening with Axelle Red in de Proximus Pickx Pop-Up Arena

De cultuursector wordt eindelijk weer op gang getrokken na maanden achter gesloten deuren te zitten omwille van de coronacrisis. In Middelkerke ontvangt de gloednieuwe Proximus Pop-Up Arena op 22 juli Axelle Red voor een buitengewone show, die live wordt uitgezonden op Pickx.be.

Deze zomer geeft een van de grootste artiesten van België een uniek optreden aan zee. Axelle Red neemt ons, begeleid door het twintigkoppig Antwerp Philharmonic Orchestra, mee op een muzikale reis tijdens een zwoele zomeravond.
 
Sinds de in Hasselt geboren zangeres in 1993 haar eerste album 'Sans plus attendre' uitbracht, is ze een icoon in de Belgische muziekgeschiedenis geworden. Dankzij haar Franse vertolkingen is de Vlaamse artieste erin geslaagd ons land te verenigen door zowel een Nederlandstalig als een Franstalig publiek op haar concerten te krijgen. Haar albums behoren tot de best verkochte aller tijden in België. Veel van haar hits, zoals 'Sensualité', 'Parce que c'est toi' en 'Rouge Ardent', maken deel uit van ons cultureel erfgoed en zijn klaar om opnieuw te worden bewerkt onder leiding van een groot orkest voor een uitzonderlijke avond op 22 juli 2021. Aan alle fans van popmuziek, mis ‘A Symphonic Evening with Axelle Red’ niet.

Meer info en tickets vind je hier.

Stem om 20u30 af op Pickx Live (kanaal 11 op je tv of in de Proximus Pickx-app) voor het concert van Axelle Red 22 juli of vind de livestreams op Pickx.be! Ontdek de concerten via deze link. Je kan de concerten ook opnieuw bekijken via de VOD-catalogus op je tv, het web of de Pickx-applicatie.

Een waardebon in ruil voor je oude mobiele telefoon

In de Pop-Up Arena zal een stand met de campagne ‘Don’t Miss the Call’ beschikbaar zijn. Wie een oude gsm inlevert, draagt bij tot de doelstelling van Proximus om dit jaar 150.000 oude gsm's te recycleren en ontvangt een drankbon of een bon van 10 euro te besteden in een Proximus-winkel. Je kan er ook voor kiezen om ze aan een goed doel te schenken! Daarnaast krijg je ook de kans om deel te nemen aan een wedstrijd met als prijs een gloednieuwe Fairphone of Samsung smartphone.
 
Meer informatie over ‘Don’t Miss the Call’ vind je onder deze link en voor al onze projecten in verband met duurzaamheid klik je hier.

Muziek

Bekijk alles
Top