UEFA Nations League en UEFA European Qualifiers voor UEFA Euro 2024 en FIFA 2026 blijven op Eleven Sports

WK 2022 | Eleven Sports blijft ook inzetten op het landenvoetbal. Eleven verlengde zonet de overeenkomst met de UEFA voor de uitzendrechten van alle wedstrijden van de UEFA NATIONS LEAGUE en van de kwalificatiewedstrijden voor UEFA EURO 2024 en voor FIFA WK 2026.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Zondag wordt in Wembley de finale van UEFA EURO 2020 gespeeld en begin oktober (6 tot 10 oktober) maken de Rode Duivels zich op voor de Finals van de UEFA Nations League in Italië. Die Finals zullen rechtstreeks te volgen zijn op Eleven. Pakken de Rode Duivels eindelijk hun eerste grote trofee?
 
Maar de liefhebbers van het landenvoetbal blijven ook de komende jaren goed zitten bij Eleven. De zender verlengde zopas de overeenkomst met de UEFA voor de uitzendrechten van de UEFA Nations League en van de European Qualifiers voor UEFA EURO 2024 (Duitsland) en de FIFA WORLD CUP 26 (Canada, Mexico, VS).
Concreet betekent dit dat de wedstrijden van volgende landencompetities op Eleven te zien zullen zijn:
  • UEFA Nations League 2022 en 2024
  • UEFA Nations League Finals 2023 en 2025
  • European Qualifiers voor UEFA EURO 2024 en FIFA WORLD CUP 2026
Alle wedstrijden zullen te bekijken zijn op de lineaire kanalen van Eleven maar ook op de website www.elevensports.be en natuurlijk zullen ook de social media van Eleven alle wedstrijden en toernooien, vanuit de coulissen, van nabij volgen.

Alle Eleven Sports zenders zijn beschikbaar in de tv-optie All Sports van Proximus. Meer info hier.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top